Співачка Санта Дімопулос набрала зайві кілограми? Після цього можна і не впізнати артистку

Українська співачка Санта Дімопулос вирішила відповісти на одне з найбільш цікавих питань своїх підписників - про її зріст та вагу. Які показники притаманні жінці?

Українська співачка Санта Дімопулос регулярно ділиться частинками свого життя з підписниками в Instagram, а останньою її відвертість вразила багатьох. Артистка вирішила відповісти на питання шанувальників про свій зріст та вагу.

У своїх Instagram-stories Санта вислухала чимало різноманітних питань, але найбільше зацікавлення викликали аспекти її фізичних параметрів. У відповіді на цікавість підписників, співачка не стала таємничити та визналася, що її зріст становить 172 см. Щодо ваги, Дімопулос зауважила, що вона постійно змінюється в межах від 55 до 64 кілограмів.

Санта Дімопулос зізналася підписникам, скільки важить
Санта Дімопулос зізналася підписникам, скільки важить

Також співачка приголомшила відвертістю, визнаючись, що найбільше впливає на її вагу. За її словами, стрес та нервові переживання мають безпосереднє відображення на її фізичному стані.

Такі відверті відповіді зірки роблять її ще ближчою до шанувальників, нагадуючи, що навіть успішні та талановиті люди можуть стикатися з такими ж життєвими викликами, як і всі інші.

Нагадаємо, що нещодавно син Санти Дімопулос святкував 15 років. Жінка поділилася архівними фотографіями з юним Даніелем і написала зворушливі слова адресовані своєму синові. У своєму пості вона висловила глибокі побажання, подякувала за свій час разом із ним, і визнала, що вона завжди буде поруч, готова підтримати та любити його.

Санта Дімопулос та Андрій Джеджула вперше почали зустрічатися вже у 2006 році. Їхні стосунки вразили шанувальників своєю тривалістю та стабільністю. Протягом чотирьох років пара ділилася радісними моментами та важливими подіями у соціальних мережах, вражаючи прихильників своїм здоровим підходом та гармонією. Однак у 2010 році знаменитості прийняли рішення завершити свої романтичні відносини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини