Не повірите своїм очам, коли побачите: як змінилася Олександра з відомого фільму “Москва сльозам не вірить”

Один із найвідоміших радянських фільмів, який і досі пам'ятають і люблять — "Москва сльозам не вірить". Як змінилася головна героїня фільму?

Акторка Наталія Вавилова, яка зіграла героїню Олександру з відомого радянського фільму “Москва сльозам не вірить”, здобула неймовірні успіх та впізнаваність після виходу цієї стрічки на екрани у 1979-у році. Критики та режисери були переконані, що вона здобуде карколомний успіх та зіграє ще в багатьох фільмах.

Свою акторську кар’єру Наталія почала ще в 14 років. Тоді її показали на кіноекранах у фільмі “Такі високі гори”. А через декілька років Вавилова потрапила в центр подій, коли її запросили зіграти в кінострічці під назвою “Розіграш”.

Зазначимо, що батьки дівчини були проти такого вибору професії. Однак, Наталія послухала поклик серця та обрала акторство як свій рід діяльності.

Це рішення привело Вавилову в центр шоубізнесу, де вона й познайомилась зі своїм чоловіком. Ним став режисер Самвел Гаспаров. Тоді вона майстерно поєднувала дві значні та важливі сфери свого життя — родину та роботу, поки не трапилась одна випадковість.

Що кардинально змінило життя зірки?

Під час зйомок кінострічки “Микола Подвойський” дівчина впала з коня. Тоді вона одразу знепритомніла, а до тями прийшла лише в лікарні. Після цього випадку вона вже не захотіла продовжувати свою акторську кар’єру.

Як виглядала Наталія Вавилова тоді й зараз
Як виглядала Наталія Вавилова тоді й зараз

Її чоловік Самвел Гаспаров підтримував кохану, поки не відійшов у вічність 2020-го року через коронавірусну інфекцію.

Це сильно вплинуло на колишню акторку, адже після цього Наталія Вавилова перестала бути гостею на світських заходах, виходити у світ загалом і спілкуватися із журналістами. Вона почала вести життя відлюдника та оселилася у маленькій квартирці.

Наталія Вавилова тоді й раніше
Наталія Вавилова раніше й нині

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини