Підкорюють Америку: діти українських зірок, які живуть в США – син Влада Ями, дочка Кондратюка, онучка Ротару

Багато зірок змогли запалити українську сцену та запам'ятатися українському глядачеві. А от деякі нащадки таких знаменитостей обрали іншу країну для навчання чи роботи натомість. Зокрема, США. Хто вони — зіркові діти, які живуть в Америці?

Багато українських зірок змогли створити успішний бізнес та набути популярності й на теренах України. Такі знаменитості стали впізнаваними, а їхня кількість шанувальників невпинно зростає щодня. Однак, їхні діти не завжди обирають шлях своїх батьків.

Деякі нащадки відомих українських зірок проживають в інших країнах Європи та світу. Значна частина з них поставила позначку на карті на Америці та перебралися туди. Хто з дітей українських зірок обрав для проживання США, а не Україну?

Софія Євдокименко — онучка Софії Ротару

21-річна онучка відомої української артистки Софії Ротару обрала для проживання Америку. Вона любить подорожувати та досліджувати світ, однак зізнається, що Нью-Йорк подобається їй найбільше.

До цього вона два роки здобувала освіту у Великій Британії, а наразі Софія надала перевагу Школі дизайну Парсонс, де давно хотіла навчатися. Також дівчина працює моделлю та активно веде свої соціальні мережі.

Поліна Кондратюк — донька Ігоря Кондратюка

18-річна Поліна теж здобуває освіту в Америці, однак для цього вона обрала доволі складну та неординарну професію: донька Ігоря Кондратюка вже другий рік старанно вивчає інженерію космічних систем. У грудні вона планує приїхати на канікули до своєї сім’ї.

Діти Тараса Тополі та Alyosha

Alyosha з дітьми (9-річним Романом, 5-річним Марком та з однорічною донькою Марією) виїхали до Америки за декілька тижнів після початку повномасштабного вторгнення. Наразі у США також живуть матір і вітчим зіркового чоловіка та батька Тараса Тополі.

Їхні діти вже пішли до американських школи та дитячого садочка Вони також вчаться грати на музичних інструментах.

Стася Ровінська — донька Сніжани Єгорової

Українська телеведуча Стася Ровінська разом з чоловіком та трьома дітьми перебралися до Америки. Як зазначає пара, то це не переїзд, а тимчасова міра безпеки задля їхніх дітей. Однак, вони на декілька років залишаться у США та будуватимуть своє життя з самого початку.

Леон Яма — син Влада Ями

Сім’я Влад Ями після 24 лютого переїхала за кордон. І для свого проживання обрали Америку, де Влад Яма проводить благодійні майстер-класи, а його дружина Ліліана займається вихованням 6-річного сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини