Рубрики: Біографії

Їхній успіх вражає: ТОП-5 найвідоміших учасниць проекту “Холостяк” — Даша Квіткова, Раміна Есхакзай та інші

Учасниці "Холостяка" завжди славилися своєю красою та розумом. Але хто з них за всі 12 сезонів романтичного шоу змогла стати найбільш успішною учасницею?

12 сезонів романтичного шоу про пошуки кохання “Холостяка” запам’яталися глядачам не тільки неймовірно красивими учасницями, а й тим, наскільки вони були розумними та успішними. Проте, серед усіх учасниць цього зіркового проекту є п’ять, які виявилися одними з найбільш успішних жінок цього телешоу. Хто вони?

Анна Козир

Учасниця третього сезону проекту “Холостяк” здобула перемогу та мала побудувати стосунки з Андрієм Іскорнєвим. Однак, у пари не склалося, але через декілька років Анна вийшла заміж за іншого чоловіка, який не любить публічності.

Дівчина успішно змінилася й зовні: вона доволі схудла, а свій зовнішній вигляд змінила кардинально — тепер Козир надає перевагу прямому довгому волоссю та спокійному стилю.

Кардинальні зміни в образі Анни Козир

Раміна Есхакзай

Раміна, яка була коханою Віктора Козловського, спробувала віднайти своє кохання у п’ятому сезоні шоу “Холостяк”. Тоді вона разом з іншими учасницями боролася за серце відомого футболіста Сергія Мельника.

Наразі вона стала успішною ведучою, яка активно веде свій YouTube-канал “Ходят слухи”. Її наречений Євген Пронін служить на фронті, захищаючи нашу країну.

Даша Квіткова

Даша Квіткова, учасниця 9-го сезону “Холостяка”, разом з Микитою Добриніним, на відміну від більшості пар, змогли залишитися разом та створили сім’ю.

Також дівчина успішно схудла на 30 кг, а наразі активно займається блогом та спрямовує сили на реалізацію себе в професійному плані.

Олександра Шульгіна

Учасниця першого сезону “Холостяка” не може похвалитися тим, що втримала стосунки з обранцем шоу Максимом Чмерковським. Однак, дівчина змогла реалізувати себе в царині спорту. Вона працює дієтологом, фітнес-тренером, дизайнером спортивного одягу та навіть встигає з’являтися на телеканалі як ведуча ранкового шоу. Також Шульгіна активно проводить фітнес-тури, де самостійно тренує охочих та проводить майстер-класи та лекції.

Роза Аль-Намрі

У третьому сезоні шоу “Холостяк” вона не змогла завоювати серце тодішнього головного чоловіка країни, але змогла завоювати серця мільйонів шанувальників, коли стала ведучою шоу “Як вийти заміж”.

Поділитися