Більше не холостяк: як виглядає молода дружина ведучого “Світ на виворіт” Дмитра Комарова Міс Україна-2016

Зірковий телеведучий тревел-шоу Дмитро Комаров уже не Холостяк. Він проміняв життя самітника, що подорожує світом, на сімейний побут з коханою. А хто вона?

Український відомий ведучий шоу про подорожі та активіст Дмитро Комаров знайшов свою даму серця. Нею стала володарка титулу Міс Україна 2016 та ведуча шоу “Зірковий спорт” Олександра Кучеренко.

Історія знайомства пари

Зірка Дмитро Комаров зазначає, що відбулось у них усе доволі містично. Здається, що їх доля умисно звела разом у той день.

Ідеться про те, що тревел-ведучий довго відмовлявся від того, аби стати журі на конкурсі “Міс Україна-2016”, адже, зізнається, що не любить світських заходів. Йому також заважав його щільний та завантажений графік, де майже не було вільного часу. Спершу відмовився, але організатори дуже просили його, тому згодом вирішив усе ж таки погодитися.

Так він вперше побачив свою майбутню обраницю.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на конкурсі "Міс Україна 2016"
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на конкурсі “Міс Україна 2016”

Про стосунки пари

Наразі 25-річна Олександра та 39-річний Дмитро обидва щасливі у шлюбі.

Комаров відверто розповів шанувальникам, що вони повністю відкриті одне перед одним, і він ділиться з коханою усім, навіть тим, що не розповідає батькам. Наприклад, як ведучий ледве не потонув. Також дружина знаменитості перша читає усі доповнення та коментарі до книги Дмитра. Коли це творіння побачать фанати, поки не відомо, адже, як каже Комаров, часу на написання книжки в нього майже немає.

Фото з весілля пари
Фото з весілля пари

“Саша перша, з ким я усім ділюся. Після розмови з нею я швидко приходжу в себе”, – розповідає ведучий.

Нагадаємо, що Олександра також була партнеркою Дмитра на шоу “Танці з зірками”, адже вона професійно займалася бально-спортивними танцями та неодноразова брала участь у змаганнях. А влітку 2019-го року пара стала подружжям.

Світлина з весілля пари
Світлина з весілля пари

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини