Рубрики: Біографії

Знайшов кохання з третьої спроби: чому Доманському не пощастило з Таран, яку він проміняв на іншу білявку

В українського шоумена Андрія Доманського було три дружини та лише з третьою він зміг здобути справжнє сімейне щастя. Чому так склалось і що було не так з Лідією Таран?

Особисте життя українського телеведучого Андрія Доманського важко назвати спокійним та “сімейним”. Артист з самої юності цінував велике почуття любов та досліджував його разом з коханими жінками. 48-річний шоумен має шістьох дітей, а одружений був тричі – щоправда, одна з дружин була цивільною. Чому в знаменитості не склалось з першою дружиною та Лідією Таран, а знайти кохання він зміг лише з третьої спроби.

Перша дружина Андрія Доманського

Вперше український телеведучий одружився, коли був у віці 21 року. Пізніше Андрій Доманський зізнається, що насправді це було доволі поспішне рішення, адже він ще не встиг розібратись із собою та своїм майбутнім, а вже пов’язав своє життя з іншою людиною. Єдине, з чим визначився Доманський на той момент – це ідеал його дівчини. Юлія, перша дружина ведучого, відповідала романтичним уявленням Андрія.

Перша дружина Андрія Доманського

Познайомились вони ще в студентські роки. Їхнє сімейне життя виявилось ідеальним. Юлія була прекрасною дружиною та чудовою матір’ю. Андрій Доманський розповідав, що вдома завжди було затишно та чисто, а йому безперечно хотілось повертатись до рідного дому. Втім, пізніше чоловік усвідомив, що сімейний побут – це далеко не все, чого він прагне. Київська кар’єра Доманського закрутилась, а в столиці він зустрів своє майбутнє нове кохання.

Андрій Доманський і Лідія Таран

Роман двох телеведучих розвивався, доки Доманський ще перебував у шлюбі. Хоча знаменитість розумів, що стосунки з дружиною вичерпано, вони не розлучались “заради дітей”. Натомість телеведучий почав крутити роман з Таран – сильна, незалежна кар’єристка та смілива жінка. З часом погляди та світогляд Доманського змінились, його дружина Юлія вже не відповідала ідеалу чоловіка, а ось Лідія Таран ідеально пасувала на місце його нової обранки.

Андрій Доманський і Лідія Таран

Врешті-решт Андрій Доманський офіційно розлучився, проте одружуватись з Таран не захотів. Пізніше обидва ексзакохані зізнаються, що їхні стосунки ніколи не були по-справжньому щирими та близькими, адже обидва більше кохали свою роботу, аніж одне одного. Андрій Доманський розповідав, що зараз він розуміє, що найголовнішою причиною, чому вони з Таран не одружились та розійшлись, стало її небажання подружитись з дітьми, сім’єю чоловіка. Така позиція була зумовлена характером Лідії.

Знаменитості були разом 5 років, у неофіційному шлюбі з’явилась донька, а їхній розрив спричинив справжній фурор.

Третя дружина Андрія Доманського

Андрій Доманський з дружиною Мариною та дітьми

Нині український телеведучий перебуває у щасливому шлюбі з Мариною. Вони познайомились на телепроєкті “Хто проти блондинок?” та почали зустрічатись після року спілкування. Нині вони виховують двох спільних дітей, трьох дітей Доманського від попереднього шлюбу та сина Марини Доманської від колишнього чоловіка.

Поділитися