Рубрики: Біографії

Навіть не підозрювали: чоловіки, що знайшли дружин на “Голосі країни” – Горбунов, Мірзоян, Дуда

Вони навіть подумати не могли, що проєкт "Голос країни" вплине на їхнє особисте життя - зіркові чоловіки знайшли своє кохання саме на цьому шоу.

Завжди все найкраще приходить до тебе саме тоді, коли ти цього не чекаєш. Так сталося і з зірковими чоловіками, які зустріли своє кохання під час зйомок проєкту “Голос країни”. Певно, про зародження деяких союзів таким чином ви навіть не знали.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Подружжя щасливе у шлюбі вже багато років

Це подружжя познайомилось на дитячому “Голос. Діти” у далекому 2015 році. При зустрічі між ними спалахнув вогник кохання і вони вирішили спробувати стосунки, попри те, що двоє пережили не найкращі попередні відносини. В 2017 році Юрій та Катерина зіграли весілля, а потім Катерина народила Горбунову дітей. Пара досі разом та живе щасливе життя, виховують дітей та проводять за великими сімейними застіллями усі можливі свята.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко

Матвієнко вдалося “відбити” чоловіка

Зірова пара познайомилась на “Голосі країни” та відразу сподобались одне одному. Щоправда, Арсен тоді був у шлюбі з іншою жінкою, але це не завадило Тоні підкорити серце співака. Арсену потрібно було зробити не простий вибір: покинути дружину і піти до Тоні, чи відмовитись від неї. Чоловік покинув свою дружину і пішов до Матвієнко. Станом на зараз, пара разом вже цілих п’ять років.

Роман Дуда та Віра Кекелія

Роман Дуда з дамою свого серця

Знайомство відбулось в 2015 році. Віра нещодавно розійшлась з хлопцем, а Роман намагався привернути її увагу різними способами. Через розставання з своїм колишнім, дівчина не відразу дала зелене світло залицянням Романа, але він добився її прихильності. При зустрічі з Вірою Роман відразу зрозумів – це доля. В 2017 році пара зіграла весілля, а пізніше Віра народила Роману прекрасних двох діток.

Поділитися