“Голос країни-12”: Анна Кіндзерська змусила зал стоячи аплодувати після виконання вірша Тараса Шевченка

У ефірі "Нокаутів" Анна Кіндзерська по-новому виконала вірш Тараса Шевченка "Думи мої" і змусила публіку стрімко піднятись з своїх крісел для оплесків.

Вокалістка Анна Кіндзерська вразила глядачів та суддів своїм виконанням вірша Тараса Шевченка “Думи мої”. Як зізналась сама Анна, вона самостійно працювала над новим звучанням відомого вірша, знайомого для кожного українця.

Анні 31 рік, вона родом з Ніжина. Професійно займається джазовим співом, на кастингу виконувала пісню гурту Shouse – Love Tonight та доповнила виступ неймовірною грою на фортепіано.

Анна вчилася в музичній школі по красу фортепіано, закінчила Чернігівський музичний коледж імені Ревуцького, Київську муніципальну академію Глієра по джазовому вокалу, а також окремо вчилась на магістра, теж по джазовому вокалу.

Анна багато вчилася, щоб досягти своєї мети
Анна багато вчилася, щоб досягти своєї мети

На участь у проєкті її підштовхнула мрія. Вона сама пише музику і тексти до пісень і все життя хотіла бути почутою, чого колись не вдалося зробити її мамі, яка пожертвувала кар’єрою співачки заради виховання восьми дітей.

Після грандіозного виконання вірша “Думи мої”, тренер Анни, Святослав Вакарчук, ні секунди не вагаючись посадив її на перше крісло своєї команди. Зал не міг відійти від емоцій, всі глядачі встали зі своїх місць та засипали вокалістку бурхливими оплесками, які були приємним знаком, що вона все робить правильно.

Анна на проєкті "Голос країни-12"
Анна на проєкті “Голос країни-12”

На питання, чому вона обрала своїм тренером саме Святослава Вакарчука, дівчина відповіла просто:

“Він найближчий мені по духу. З самого дитинства я обожнюю гурт “Океан Ельзи”, мені подобається в піснях та звучанні асбсолютно все. Саме тому я вважаю, що Святослав – саме той тренер, який веде мене у вірному напрямку до здійснення мрій.”, – говорить Анна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини