Рубрики: Біографії

Українські спортсмени-багатодітні батьки: Андрій Шевченко, Василь Вірастюк, Віталій Кличко множать свої гени

Для багатьох чоловіків діти - це справжнє щастя, а герої сьогоднішньої статті стали багатодітними батьками і радіють цьому кожного дня. Скільки дітей у зіркових чоловіків?

Василь Вірастюк

Василь Вірастюк вперше одружився на чемпіонці України з фітнесу Світлані Забіяці. Того ж року жінка народила спортсмену первістка – сина Адама, але пізніше трапилося дві нещасні ситуації. Дружина Вірастюка загинула у сніговій лавині, її не вдалося врятувати, а в 2017 році сина збила машина, водій якої вирішив втікти з місця подій. З сином зараз все добре, він здоровий та добре себе почуває.

Зараз Василь у шлюбі з жінкою на ім’я Інна, вони познайомились у заторі і чоловік дізнався її адресу, щоб прислати їй квіти. Він підкорив серце красуні і пара одружилася. У 2008 році народився син Олег, а в 2016 – Олександр.

Василь Вірастюк батько трьох синів

Віталій Кличко

Віталій одружився з Наталією Єгоровою. Жінка колишня спортсменка на фотомодель. Подружжя виховує трьох дітей – донечка Єлизавета-Вікторія та сини Єгор і Максим. Діти разом з Наталією проживають за кордоном, а чоловік далі веде політичну діяльність. Стало відомо, що пара розлучилася через різні погляди на життя та діяльність.

Сім’я Володимира Кличка

Андрій Шевченко

Андрій Шевченко щасливий батько аж чотирьох синів – Джордан, Крістіан, Олександр та Райдер-Габріель. Таке щастя для кожного чоловіка складно собі уявити. Андрій одружений на фотомоделі Крістен Пазік, з якою вони разом виховують підростаюче покоління. Зараз сімейство живе на дві країни – Англія та Україна, але це не заважає разом проводити час. Хлопці займаються футболом та хочуть бути схожими на свого батька. Як говорив Андрій, навіть у футболі вони більше вболівають за Україну, ніж за Англію.

Андрій Шевченко з родиною у повному складі
Поділитися