“Я думала нічого не показувати”: Даша Квіткова зізналася, куди зникла з Мережі і де вона зараз знаходиться

Даша Квіткова майже ніколи не зникає з соціальних мереж. Дівчина постійно показує своє життя, але кілька днів від неї не було жодної звістки.

Відома українська блогерка Даша Квіткова у своїх соціальних Мережах розповідає майже про все. Дівчина щодня записує більше 15 інста-сторіз, в яких показує, як починає свій день, чим займається, які плани на сьогодні або на завтра вона має і таке інше. Не забуває зірка показати свого сина, з яким також проводить дуже багато часу.

Днями інфлюєнсерка зникла з Інстаграму, не повідомивши своїх прихильників про це. Фани почали писати дівчині і запитувати, коли ж вона повернеться, тому Даша Квіткова не витримала паузи від соціальних мереж і повернулася з хорошими новинами.

“Я думала нічого не показувати і не розповідати. Сумували за мною?”, – написала зірка.

Даша Квіткова розповіла, куди зникла з соціальних мереж
Даша Квіткова розповіла, куди зникла з соціальних мереж

Як виявилося, Даша вирішила трішки відпочити від буденності і поїхала зі своїм сином на відпочинок за кордон. Квіткова повідомила, що дорога було досить довгою, але син витримав всі перешкоди і майже не вередував, що говорить про хороше виховання та витримку малечі до далеких поїздок. Також Даша розповіла про плани погостювати в її мами, а вже після цього вони з Левом повернуться додому до своїх звичних справ.

“Завтра вже вилітаємо до моєї мами на два дні, а далі додому. Це наш перший вечір, тут ми всі сходили в душ та поспали з дороги”, – розповідає блогерка.

Даша розповіла, що відпочинок був дуже крутим на насиченим. Лев постійно прокидався о 6 ранку, що зовсім на нього не схоже, а сама блогерка насолоджувалася чудовими краєвидами на мальовничому острові. Квіткова опублікувала миле відео з сином, через яке можна відчути ніжні стосунки мами з сином.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини