Рубрики: Біографії

Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко, який з’їхав від неї на дачу: високий та сивий живописець

Стало відомо, що Ніна Матвієнко розлучилася зі своїм чоловіком, який тепер живе на дачі. Як виглядає зірковий чоловік та чому переїхав від жінки?

Чоловік Ніни Матвієнко разом з дружиною присвятили своє життя мистецтву. Подружжя було разом цілих 50 років, а за цей час у них трапилося дуже багато всього: кризи, суперечки та різні труднощі, через які пара проходила пліч-о-пліч.

Ніна Матвієнко з чоловіком

Ніна Матвієнко якось зізналася, що чоловік не ідеальний сім’янин. У сім’ї були зради з його боку, про що жінка дізналася випадково, але тоді Ніна рішуче дала зрозуміти: або чоловік виправиться і більше не буде так робити, або він збирає свої валізи та буде жити на вулиці, чи в коханки. Це був єдиний вихід з такої не приємної ситуації. Чоловік все усвідомив та вибачився перед нею.

Коли у Ніни з чоловіком була 50-та річниця шлюбу, жінка здивувала прихильників доволі сумною новиною: чоловік забув її привітати з цим прекрасним святом. Згодом ,стало відомо ще й те, що чоловік тепер живе окремо від Ніни, на дачі.

Чоловік Ніни – високий красень

На все це відреагувала донька жінки, вона сказала, що не має нічого проти життя батька наодинці із собою. Якщо він захотів спробувати побути сам, то чому б і ні? Можливо, причиною такого неспокою у будинку подружжя стало те, що донька Ніни – Тоня, вийшла заміж за співака Арсена Мірзояна. Пара переїхала жити у будинок Матвієнко, тому чоловік разом з Ніною жити не самі, а з зятем, донькою, а потім й двома онуками.

До речі, сама Ніна Матвієнко ніколи не потрапляла у публічні сварки, недорозуміння та чвари. Вона вже стільки років знаходиться на сцені, а всі прихильники знають її лише з хорошої сторони. Це неабияк заслуговує на повагу та визнання.

Поділитися