Рубрики: Біографії

Два весілля Тіни Кароль, і жодне не з Даном Баланом: в якій сукні нареченої співачка виходила заміж

Тіна Кароль, як виявилося, аж два рази святкувала весілля з своїм чоловіком Євгеном і дві її сукні кардинально відрізняються одна від одної.

Тіна Кароль та Євген Огір познайомилися в 2007 році на каналі М1. Спочатку Кароль кожного разу ніяковіла при розмові з продюсером, а він не приділяв їй багато уваги. Робочі стосунки з часом переросли у дещо більше, ніж просто робота. Спочатку Євген став її продюсером, завдяки якому про неї дізналася вся Україна, а потім покликав дівчину заміж.

Тіна розповіла, як відбувалась пропозиція. Чоловік приїхав до Тіни з розкішним букетом квітів та цукерками, вона ж розгубилася та запросила його на час. Після цього чоловік сказав, що йому довелось прийняти дуже важливе рішення, став на одне коліно та попросив у своєї коханої руку та серце.

Церемонія проходила у колі близьких друзів, але це відбувалося дуже швидко, бо закохані вирушили на Мальдіви в медовий місяць, де влаштували собі весілля для двох, про яке ніхто не знав. Співачка зізнається, що вона мріяла саме про таке весілля.

Таємне весілля Тіни Кароль

Тіна була одягнена у простенький сарафан пудрового кольору. Вона не робила макіяж, стильну зачіску, в цьому не було ніякої необхідності, та й сам чоловік одягнувся у простенький білий костюм та шльопанці. Замість букету парі вручили пальмове листя, також вони розмістили на острові табличку з датою весілля та своїми іменами.

Після таємного весілля на Мальдівах, пара в червні зробила вінчання у Свято-Успеньскому соборі Києво-Печерської лаври. Тіна під час вінчання випадково підпалила собі фату свічкою і почала сміятися, через що перервала цю церемонію. Вже потім відбувалося основне святкування, але воно також було не гучним, у колі близьких друзів та рідних.

Поділитися