Рубрики: Біографії

День янгола Юлії: найвідоміші зірки українського шоу-бізнесу, які носять це ім’я – Саніна, Дурманська та інші

В українському шоу-бізнесі чимало зірок з однаковими іменами, але сьогодні ви дізнаєтесь Юлію. Значення імені, походження та які зірки носять це сильне ім'я.

Походження імені

В давні часи ім’я Юлія писалося та звучало як Іулія, воно має лише дві версії свого істинного походження:

  1. Це ім’я з’явилося ще в Давній Греції, в перекладі з грецької воно означає, що дівчина “кучерява, пухнаста”.
  2. З Римської імперії. Не дивно, що кажуть, про римське походження імені. Це ім’я перекладається як “липнева” або “з роду Юлія”.

Пісні, присвячені імені Юлія

  • Павло Зібров – “Юля, Юлечка”;
  • Олейник та СТОБОЙ – “Юля”.

Характеристика

Як правило, дівчата з такими іменами завжди виділяються черед оточуючих. Вони артистичні, талановиті, люблять грати в театрі, співати, танцювати, займатися рукоділлям і ще цілою купою всього. В неї дуже велика фантазія, але вона не завжди знайде її рамки. Вона може придумати яскравий образ, але додасть туди забагато різних елементів, котрі будуть переванатажувати загальну картинку. В неї чудове почуття гумору, але жарти у свій бік вона не дуже сприймає.

Вона здатна подружитися зі всіма на світі. Чоловіки можуть побачити в ній друга, а жінки не бачать конкурентки, бо Юлія вміє гідно представити себе в компанії і дати зрозуміти, хто її цікавить, а хто ні. Вона завжди ідеалізує людей, що кращі за неї і хоче бути кращими, ніж вона. Саме такі люди постійно оточують її, бо вона надихається від них на нові звершення.

Відомі жінки з ім’ям Юлія

Юлія Саніна – фронвумен гурту The Hardkiss. Вона яскрава, талановита та дуже творча особистість. Крім співочої кар’єри, вона бере участь в різних проєктах на телеканалах і в неї все дуже добре вдається.

Юлія Саніна – обличчя відомого гурту

Юлія Сахневич – українська акторка та хореограф. Починаючи з 2013 року вона активно бере участь в проєкті “Танці з зірками”. Юлія дуже старається зробити так, щоб кожен виступ глядач запам’ятав надовго і насолоджувався приємними враженнями після.

Юлія Сахневич виступала з Позитивом

Юлія Думанська – українська співачка, про яку дізналась вся Україна в 2008 році.

Відома співачка Юлія Думанська
Поділитися