Саніна, Приходько та інші зірки прокоментували результат нацвідбору на “Євробачення”: “Україну чекає програш”

Стало відомо, що Україну на "Євробаченні-2023" року представлятиме Тернопільський гурт TVORCHI, але не всі зірки шоу-бізнесу підтримують цей вибір.

Закінчився національний відбір на “Євробачення-2023”. Переможцями став гурт з Тернополя “TVORCHI”, які отримали максимальний бал від суддів та глядачів. Проте, не всі українські зірки погодилися з таким вибором, деякі з них розкритикували гурт, деякі підримали та пояснили, чому.

Юлія Саніна

Юлія Саніна підтримала гурт TVORCHI
Юлія Саніна підтримала гурт TVORCHI

Юлія Саніна була однією з членів журі. Вона пояснила, що вважає гурт гідним того, щоб представити Україну на міжнарожному співочому конкурсі. Дівчина назвала гурт класичним європейським звучанням, який зможе довести, що Україна – це частинка Європи навіть у музиці.

Сашко Положинський

Колишній лідер гурту “Тартак” назвав цей нацвідбір фестифалем “Червона рута”. За його словами, чоловіку зовсім не сподобались пісні, які представили учасники, а ті, про кого він вже чув, то могли виступити набагато краще, ніж виступили на кастингу. Також Сашко попросив не ставитися до його слів дуже критично, бо “Стефанія” йому теж не подобається, хоч і з цією піснею Україна перемогла у 2022 році.

Анастасія Приходько

Анастасія Приходько пошкодувала хлопців
Анастасія Приходько пошкодувала хлопців

Анастасія пророкувала ще місяць тому, що на “Євробачення” потрапить саме гурт “TVORCHI”. Вона пошкодувала хлопців, бо впевнена, що вони загралися з Європою та їх чекатиме не більше, ніж 15 місце у конкурсі.

Ігор Кондратюк

Ігор у соціальних мережах розповів, що дуже розчарувався, коли прослухав пісню обраного гурту для преставлення України на конкурсі. На його думку, на нацвідборі були більш гідні кандидати, які з впевненістю могли б зайняти призові місця. Також чоловік в загальному сказав, що він не задоволений виступами всіх артистів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини