Схудли та знову погладшали: антигерої реаліті “Зважені та щасливі”, у яких повернулися пишні форми

Учасники проєкту "Зважені та щасливі" постійно дивували своїми неймовірними результатами, але ці герої здивували ще більше. Вони не змогли впоратися і знову погладшали.

Супер-проєкт “Зважені та щасливі” допоміг не одному учаснику схуднути та отримати фігуру мрії. Навіть ті учасники, що не дійшли до фіналу, все одно були дуже вдячні такому перевтіленню і змогти здійснити головну мрію – позбавлення зайвих кілограмів. Для всіх учасників були створені комфортні умови, щоб вони могли не переїдати, займатися спортом, добре спати на проводити багато часу на свіжому повітрі.

Не всі учасники змогли втримати планку та дотримувати дієту. Через певні обставити зайва вага до них повернулася.

Марта Карпенко

Марта Капренко до та після схуднення
Марта Капренко до та після схуднення

Дівчина змогла схуднути аж на 50 кілограмів, але проєкт також подарував їй кохання. Після проєкту дівчина завагітніла і набрала зайву вагу через дуже складні пологи і величезну порцію стресу.

Андрій Марнауз

Чоловік і став тим коханням Марти Карпенко, який разом з нею набрав зайві кілограми. За його словами, він не зміг жити спокійно без стресу, коли його дружила переживає такий складний період, тому також багато стресував і набрав зайвих кілограмів.

Микола Ворошнов

Микола став учасником найпершого сезону з рекордним результатом: він схуд на 85 кілограмів. Після схуднення стало не секретом, що чоловік дуже гарно виглядає. Він переїхав до Канади, але повернувся, щоб піти на фронт. Чоловік знову набрав зайвої ваги, але його чекає новий шлях повторного схуднення.

Сергій Чопик

Сергію знову потрібно пройти курс схуднення
Сергію знову потрібно пройти курс схуднення

Це чоловік, який також скинув багато кілограмів. Він прикладав багато зусиль для того, щоб не набирати вагу і тримати себе в тонусі, але все пішло коту під хвіст через аварію, яка трапилася з ним. Сергій зламав собі багато кісток і пів року провів в ліжку, через це дуже сильно набрав 100 кілограмів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини