Рубрики: Біографії

“Анжеліка, маркіза янголів”: як виглядає зараз 84-річна акторка-улюблениця мільйонів

Зірка кіно "Анжеліка - маркіза янголів" підкорила мільйони чоловіків своїм привабливим виглядом, але чи знаєте ви, як виглядає легендарна Мішель Мерсьє зараз?

Екранізація першої книги з серії романів про золотоволосу красуню та спокусницю Анжеліку де Пейрак побачила світ в 1964 році. В виробництві кіно приймали участь кіностудії Франції, Німеччини та Італії. Глядачі були вражені неймовірною красою головної героїні, яка підкорила не лише цією красою, але й харизмою, мімікою та відмінно зіграною роллю. За сюжетом в дівчини трапилася неймовірна історія кохання.

Зірку кіно звати Мішель Мерсьє, якій зараз 84 роки. Після того, як молода і красива дівчина здобула такий колосальний успіх, вона зіграла не одну роль, але жодна з них не могла стати кращою, ніж роль Анжеліки.

Як виглядає зірка кіно Анжеліка – маркіза янголів

Всього в арсеналі акторки близько 50 кінострічок. Крім фільмів, що зробили її найбажанішим символом всіх чоловіків, а саме “Анжеліка – маркіза янголів”, “Надзвичайна Анжеліка”, “Анжеліка і король”, “Анжеліка і султан” та інші, вона відома також картинами “Ночі Лукреції Борджіа”, “Дайте мені шанс” та “В’язні острова Диявола”. Останньою стрічкою, в якій знімалась відома акторка був серіал “Сім’я Кац” в 2013 році.

Мішель була заміжна чотири рази, в кожному зі шлюбів вона не отримала задоволення. Для своїх коханих вона була завжди найкращою та найгарнішою Анжелікою, але ніхто не хотів бачити в ній справжню Мішель.

“Я могла б вийти заміж навіть за простого фермера, аби він ніколи не дивився цих фільмів з моєю участю”, – казала акторка.

Після свого четвертого шлюбу, жінка розчарувалась в коханні та розлучилася з ним, попрощавшись зі своєю мрією завести дитину та бути коханою жінкою. Зараз вона живе у Франції і дуже рідко з’являється на екранах.

Поділитися