Рубрики: Біографії

Два розлучення та суд за право опіки над донькою: вся правда про скандальні стосунки Андрія Джеджули та Леус

Історія стосунків Джеджули та Леус є однією з найскандальніших в українському шоубізнесі. Екскохані звинувачували одне одного в домашньому насиллі та зрадах, двічі одружувались і врешті почали судитись за право опіки над донькою

Відомий український актор і шоумен Андрій Джеджула 2017 року одружився з Юлією Леус. Пристрасні та сповнені почуттями стосунки пізніше стали одними з найскандальніших в українському шоубізнесі. Наразі важко сказати напевно, що стало причиною їхнього розлучення. Втім, можна з упевненістю заявити, що зіркова пара приклала максимум зусиль, аби зберегти союз.

Зради, побиття і скандали

З 2017 року Джеджула та Леус встигли розлучитись, потім скучити одне за одним і знову укласти шлюб, народити дитину та врешті-решт з гучним скандалом розлучитись. Наразі відомо, що ще під час вагітності Юлії Леус між зірковими ексзакоханими промайнула іскра непорозуміння, саме відтоді їхні стосунки ставали все ближчими до фіналу.

Андрій Джеджула та Юлія Леус часто сварились

У телепрограмі “Не бреши мені” колишнє подружжя раніше розповіло про одну зі своїх сварок. Так, за словами Юлії Леус, вона розбила вазу під час скандалу, а її колишній чоловік взяв її за волосся й кинув у місце, де лежали скляні уламки.

На противагу висловився й Андрій Джеджула. Знаменитість зазначив, що його колишня дружина “рознесла пів квартири” та скинула з шістнадцятого поверху 3-літрову банку, яка впала прямо біля чоловіка. Тоді актор зізнався, що він втікав з дому.

Джеджула та Леус розповіли про свої сварки

На початку минулого року Юлія Леус також висловилась і про невірність свого колишнього чоловіка. Зірка зізналась, що він – “зрадник з великої літери”, а своє рішення дати стосункам другий шанс вона вважає неправильним.

Він мене штовхав, плював в обличчя, при цьому ображаючи й знімаючи. Він кидав на землю, міг за волосся взяти й ось так кинути вниз. Найжахливіше – це те, що людина просто отримує від цього задоволення

– розповідала Юлія Леус.

У травні 2022 року Андрій Джеджула звернувся до суду з метою офіційно довести, що ніколи не бив свою дружину. Ба більш, восени того ж року зірковий тато звернувся до органів опіки, оскільки його колишня дружина не дозволяє йому бачитись з дитиною.

Поділитися