Історія життя та боротьби Алли Мазур: як телеведуча відреагувала на новину про хворобу

Алла Мазур - відома українська телеведуча, яка стала прикладом для мільйонів жінок. Коли вона дізналася про страшний недуг - не стала опускати руки, а взялася за боротьбу.

Алла Мазур – відома телеведуча, яку знає вся Україна. Жінка доволі успішна в своїй сфері та не поступається колегам в популярності, але не все так ідеально, як ми звикли бачити на телеекрані. Ведуча розповіла про несподіване новоутворення, яке вона знайшла в себе на одній з молочних залоз у 2019 році. В той час це не викликало в неї тривоги та переживань, що щось пішло не так, але вона вирішила звернутися до лікаря.

Спеціаліст запевнив її, що немає причини для переживання, тому вона може сміливо вирушати на відпочинок і приїхати до нього на прийом ще раз, але пізніше. Єдина рекомендація – уникати сонячних променів в зоні новоутворення. Алла помітила, що незрозуміла гулька стала більшою, тому звернулася до лікаря раніше зазначеного терміну.

Як Алла Мазур поборола рак грудей
Як Алла Мазур поборола рак грудей

Обстеження, що були проведені, підтвердили найстрашнішу версію появи такого новоутворення. Аллі діагностувати рак грудей, але вона не поспішала ділитися цією новиною зі своїми рідними та прихильниками. За словами Алли, вона боялася розповісти про це своєму сину, якого запитала, чи знає він про існування такої хвороби, на що маленький хлопчик відповів, що не знає.

Коли Алла розповіла йому про свою проблему, хлопчик запитав, чи буде з нею все добре. Жінка відповіла, що вона буде боротися за своє життя і зможе все подолати. Так воно і сталося.

Алла успішно пройшла всі етапи лікування підтримуючи не лише свій бойовий настрій, а й всі хжінок, які колись зустрілися з такою проблемою, як рак грудей. Жінка шокувала своїм перевтіленням – замість звичної зачіски каре, вона постала з дуже коротким волоссям, але це не стало причиною для хейту. Аллою захоплюватися мільйони жінок, для яких вона й досі залишається прикладом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини