Рубрики: Біографії

Зіркові переселенки: Тоня Матвієнко, Аніта Луценко і Лідія Таран обрали європейські країни для свого життя

Деякі з зірок українського шоу-бізнесу з початком повномасштабного вторгнення переїхали до інших країн, щоб бути в безпеці. Де зараз знаходиться зіркова трійка красунь?

Тоня Матвієнко

З початком повномасштабного вторгнення обраниця Арсена Мірзояна проживала в Німеччині та Португалії. Дівчина розповіла подробиці свого перебування і сказала, що це було зовнім не так, як вона собі це уявляла.

За спонсорською програмою їй вдалося поїхати до Великої Британії і вона жила в одному будинку з незнайомити людьми, а донька Тоні – Ніна пішла там у школу. Попри, здавалось би, всі комфортні умови для життя за кордоном, її спіткали труднощі і Тоня зареєструвалася в центрі зайнятойсі для безробітних. Дівчині пропонували працювати прибиральницею, але через наявність алергії вона відмовилась. Співачка не витримала та вирішила повернутись в Україну до коханого, з яким на фоні розлуки почалися проблеми.

Аніта Луценко

Які українські зірки покинули Україну

Аніта Луценко до повномасштабного вторгення поїхала на свій звичний відпочинок за кордон, але про війну вона дізналась ще не долетівши до Києва. В зв’язку з цим зірка вирішила залишитись у Великій Британії, поки все не закінчиться. Дівчина перейшла на українську мову та продовжує вести свої соціальні мережі саме солов’їною.

Лідія Таран

Українські зірки, що живуть за кордоном

Зірка ТСН Лідія Таран з початком вторгення переїхала до Франції. Час від часу вона мала змогу приїздити до Києва, але жити там вона вже не може, бо її квартира постраждала від обстрілів.

Телеведуча розповідає, що через велику кількість українців життя у Франції здається значно простішим, тому вони з малечею вже пристосувалися. Вона розповідає, що до роботи добирається спеціальною електричкою, але часто це буває проблематично через мітинги французів. Під час них всі сполучення зупиняються.

Поділитися