Рубрики: Біографії

Клопотенко – прихильник вільних стосунків, Данилко – вже змирився: зірки пояснили, чому досі не мають родини

У кожної людини різні цінності та життєві цілі. Розповідаємо історії відомих чоловіків, які вже змирились з тим, що вони ніколи не стануть чоловіками та батьками

Для одних головна ціль життя – насолоджуватись кожним днем, для інших – будувати кар’єру. Комусь більше подобається подорожувати, комусь веселитись, а для когось усе вищеперераховане завжди залишатиметься на другому плані, адже перше місце займає родина. Втім, з тих чи інших причин не кожному вдається завести сім’ю. Розповідаємо історії відомих зірок, які належать до цієї категорії людей.

Андрій Данилко

Одному з найвідоміших українських артистів цього року виповнюється 50. За своє життя знаменитість ні разу не був одружений і не має дітей. Хоча, зізнається Андрій Данилко, йому б хотілося мати родину, він вже змирився з тим, що бути самотнім, схоже, є його долею. В одному з інтерв’ю музикант зізнався, що раніше він дуже переймався через це, але зараз вже спокійно ставиться до відсутності родини.

Андрій Данилко зізнався, що вже змирився з тим, що ніколи не матиме родини

Пізніше знаменитість зізнався, що підозрює, чому в нього ніколи не було родини. Данилко зростав з батьком-аб’юзером, який часто бив маму. Через це артист навіть заїкався.

У мене, напевно, тому й не сталося сім’ї, у мене не було прикладу. Це я зараз розумію

– зізнався зірка.

Євген Клопотенко

Переможець популярного в Україні кулінарного проєкту “МастерШеф” зізнався, що йому не подобається перебувати у стосунках лише з однією людиною. За зізнанням Євгена Клопотенка, він є прихильником вільних стосунків. Про це чоловік одразу попереджає жінок, до яких відчуває симпатію.

Відомий український ресторатор зізнався, чому в 36 років досі самотній

Разом з тим, Клопотенко не виключає ймовірності, що ще знайде свою єдину, яка розділятиме його життєву позицію та розумітиме його з пів слова. Знаменитість ніколи не казав, що проти створення родини, втім нещодавно заявив серйозно – навіть якщо сім’я буде, вона виходитиме далеко за рамки традиційних понять.

Втім, варто розуміти, що побудувати міцну родину, полюбляючи вільні стосунки, важко. Євген Клопотенко пояснив, що йому стає нецікаво, коли він щодня бачить лише одну дівчину.

Поділитися