Рубрики: Біографії

Троє – рідних, один – названий: як виглядають усі діти Сергія Бабкіна, яких народили йому різні жінки

Відомий український співак Сергій Бабкін – справжній багатодітний батько. Втім, не з усіма своїми дітьми знаменитість підтримує хороші стосунки. Пригадуємо всі скандальні та милі історії

Один з найвідоміших українських артистів Сергій Бабкін був одружений двічі. Від обох своїх дружин має дітей. Що відомо про нащадків зіркового музиканта, як вони виглядають та чим займаються? Читайте у матеріалі.

Перший шлюб Сергія Бабкіна

Вперше відомий український співак пішов під вінець, коли йому “стукнуло” 27 років. 2005 дружиною Сергія Бабкіна стала Лілія Ротань. За зізнанням самого артиста, він наважився на шлюб, адже його кохана завагітніла. В одному з інтерв’ю музикант розповів, що не міг допустити аборту, тому наполягав на одруженні.

Сергій Бабкін зізнався, чому одружився з першою дружиною

У цьому союзі з’явився на світ первісток Бабкіна, син Ілля. Знаменитість зізнається, що перші роки після розлучення родина його колишньої дружини забороняла йому спілкуватись і з Лілією Ротань, і з їхнім сином. Пізніше Ілля з мамою емігрували до Канади, а хлопець і досі не підтримує зв’язку з рідним батьком. За кордоном син Бабкіна професійно займається хокеєм. На жаль, фотографій сина Бабкіна у вільному доступі немає.

Другий шлюб Сергія Бабкіна

Зі своєю другою дружиною відомий український артист офіційно одружився 2009 року. Ще до весілля Сергій Бабкін познайомився з сином Сніжани Вартанян Артуром. Хлопця співак прийняв як рідного.

Сергій Бабкін зі своєю дружиною, рідною донькою та названим сином

2010 року в сім’ї з’явилася довгоочікувана дівчина, яку назвали Веселиною. Влітку 2019 року музикант вчетверте став батьком. Він був присутній при народженні свого сина Єлисея, а також присвятив ніжне відеоповідомлення дитині та його мамі, своїй дружині – “Наймолодшому у нашому світі”.

Діти Сергія Бабкіна від другої дружини Сніжани Вартанян

До слова, діти Сергія Бабкіна та Сніжани Вартананя пішли у свого зіркового тата. Своїми нахилами вони виявились дуже схожими на талановитого батька – люблять співати та займатися у музичній школі. Крім того, відоме зіркове подружжя разом працює в театрі та грає в кіно, а Сніжана Бабкіна отримує головні ролі в кліпах співака.

Поділитися