Сергій Бабкін вперше від початку війни заспівав у рідному Харкові: співак повернувся в Україну (Відео)

Сергій Бабкін, який покинув Україну з початку повномасштабного вторгнення і запевняв, що не буде повертатись - приїхав у Харків та виступив на вулиці.

Сергій Бабкін був одним з тих українських артистів, що покинули Україну. Він запевняв, що повертатись не планує, адже, поки є можливість жити в безпеці, чому б нею не користуватись. Що б там не було, але Бабкін повернувся до рідного міста Харків та дав концерт просто на вулиці для перехожих людей.

Концерт відбувся біля однієї з станцій метро – Архітектора Бекетова, де зібралося чимало людей, щоб послухати пісні Сергія та подивитися на нього попри погану погоду та легкий дощ.

Сергій Бабкін опублікував відео на своїй сторінці у соціальній мережі, де він співає під танці прихильників, що знімають його на відео та підспівують знайомий мотив пісень.

“Нам навіть погода не завадила провести цю зустріч! Я такий радий, що ми з вами зустрілися. Харків незламний! Дякую усім, хто завітав”, – написав Сергій під відео.

Підписники радісно відреагували та підтримали співака:

  • “В мирний час було б на багато більше слухачів! Дуже хотілося бути присутній на кожному виступі в Україні зараз! Ви ассоціюітесь з моїм минулим у Харкові. І нас таких харків’ян багато. Я впевнена, що будемо радіти разом нашій перемозі на святковому концерті у Харкові”,
  • “Дякуємо, що підтримуєте, надихаєте земляків та всю Україну! Ми незламні, вже не довго чекати на перемогу!”

Також на своїй сторінці він опублікував друге відео, на якому прямує до свого місця сили – Саржин Яр.

“До 24 лютого 2022 року я, може ви знаєте, приходив сюди майже кожного ранку. Тому, приїхавши додому, я першим ділом прибіг сюди. Це моє місце сили, треба підзарядитися. Цікаво, чи тіло пам’ятає”, – розповідає співак у відео.

Далі він з щирою посмішкою на обличчі зробив три занурення поспіль у кришталево чисту воду.

“Тіло все пам’ятає, ніби то це було вчора”, – сказав Сергій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини