Рубрики: Біографії

Одні набрали кг, інші схудли: скільки важать Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу, Надя Дорофєєва

Українські зіркові дівчата люблять похизуватися своєю стрункою фігурою, але чи знаєте ви, скільки насправді важать зіркові красуні без обману?

Співачки української сцени не приховують своєї ваги і можуть з легкістю розповісти все своїм прихильникам. Редакція сайту Добрі новини зібрала інформацію про реальні цифри на вагах кожної з зірок.

Тіна Кароль

Реальна вага зірок українського шоу-бізнесу

Співачка завжди в гарній формі. Вона зізналася, що з 15 років вічно сиділа на дієтах, але це не дуже добре сказилося на її здоров’ї. Вона часто стресувала, рівень кортизолу був на піку, але потім вона зрозуміла, що справа в тому, щоб харчування було не просто “правильним”, але правдивим. Вона сама собі зізналася, що всі ці дієти та чарівні пігулки – маячня. Зараз зірка важить 53 кілограми 300 грамів.

Надя Дорофєєва

Реальна вага українських співачок

Надя Дорофєєва ніколи не страждала через зайву вагу. Вона зізнається в тому, що її в школі постійно дражнили через сильну худорлявість. Зараз співачка себе приймає і любить похизуватися стрункими формами в соціальних мережах. Вона важить лише 48 кілограмів при рості 168 сантиментів.

Аліна Гросу

Скільки насправді важать зіркові красуні

Аліна Гросу, після 21-денного лікування в Індії розповіла, як їй вдалося схуднути на п’ять з половиною кілограмів. Дівчина правильно харчувалась впродовж цілого часу і завдяки дбайливому піклуванню спеціалістів привела себе в форму. Проте, скільки точно важить молода співачка – невідомо, але виглядає дівчина бездоганно.

Настя Каменських

Скільки важать зіркові дівчата

Настя Каменських постійно намагається привести себе в форму. Дівчина зізнаться, що останнім часом вона погладшала, тому зараз намагається привести себе в попередню форму завдяки тренуванням та правильному і збалансованому харчуванню. Настя Каменьских важить 67 кілограмів, але, швидше за все, незабаром ми дізнаємося про нові цифри на вагах.

Поділитися