Найстрункіша акторка України Ксенія Мішина показала, як виглядала до схуднення: “Погладшала на 31 кілограм”

Акторка Ксенія Мішина може похвалитися надзвичайно стрункою фігурою, але мало хто знає, як дівчина виглядала до того, як зробила величезну роботу над собою.

Українська акторка та “Холостячка” Ксенія Мішина активно займається спортом та показує прихильникам неймовірні результати свого перевтілення. Дівчина слідкує за своїм харчуванням та харчуванням сина, якого перевела на здорову їжу, активно займається спортом та мотивує своїх підписників виглядати так само неймовірно, як вона сама.

Проте, мало хто знає, що Ксенія важила аж на 31 кілограм більше, ніж зараз. Дівчина розповіла своїм прихильникам, що в неї в житті було два періоди, коли вона набирала вагу. Перший – під час вагітності, а другий – з початком карантину, тоді дівчина набрала лише 7 кілограмів, але дуже добре відчувала це на собі.

“В моєму житті було два моменти, коли я серйозно зайнялась своїм тілом. Схуднути – основний запит”, – розповідає акторка.

Ксенія Мішина показала, як виглядала до схуднення
Ксенія Мішина показала, як виглядала до схуднення

Далі Мішина показала фото з великим круглим животиком і сказала, що це єдине фото з тих часів, тому що вона себе на стільки не любила, що не хотіла фотографуватися, але навіть з маленькою дитиною на руках вона змогла взятися за себе і виправити стан своєї фігури. Ксенія скинула ненависний 31 кілограм і змогла знову почувати себе красивою.

“Не дуже видно, що я на 31 кілограм більша, але після пологів я себе ненавиділа. Якби повернути мій мозок в період, коли мені було 20, то я сприймала б все по-іншому”, – додає дівчина.

Ксенія Мішина показала фото в максимальній вазі
Ксенія Мішина показала фото в максимальній вазі

За рік плідної праці Ксенія повернула себе в норму і раділа, що їй це вдалося. Крім цього, вона зауважила, що всі фото в соціальних мережах – це лише ідеальна картинка, яка зроблена в найкращий період, але в житті все зовсім по-іншому. За гарною фігурою завжди стоїть багато роботи, сліз, поту та болі, який лишається за кадром.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини