Рубрики: Біографії

За що ми любимо Тіну Кароль: біографія та особисте життя головної поп-діви української естради

Біографія Тіни Кароль одночасно викладена шанувальникам, мов на долоні, та залишається абсолютно таємничою. Що відомо про минуле відомої української співачки?

Відома українська співачка захоплює прихильників своєю артистичністю, ніжністю та жіночністю в поєднанні з неймовірним гумором і невимовним талантом. Тіна Кароль давно стала повноправною володаркою звання поп-діва України. Як починався шлях тієї, хто сьогодні володіє мільйонами сердець?

Тетяна Ліберман народилась у російському місті Оротукан. На момент її появи на світ у родині вже підростав старший брат знаменитості Станіслав. Коли Тіні Кароль виповнилось 7 років, сім’я переїхала до Івано-Франківська. У цьому місті народилась і виросла мама артистки, Світлана Журавель.

Тіна Кароль в дитинстві

Потяг до музики майбутня зірка відчула ще в дитинстві. Кар’єра Тіни Кароль почалась у стінах музичної школи, де дівчинка почала подорож у творчий світ. Після школи зірка вступила до музичного училища імені Глієра. Визнання прийшло до Тіни Кароль після виступу на “Новій хвилі” в Юрмалі 2005 року.

Одне єдине кохання

Тіна Кароль з Євгеном Огіром

2008 року Тіна Кароль таємно вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра, співпраця з яким допомогла зірці знайти кохання всього свого життя. Подружнє життя було зразковим, а стосунках артистки могли позаздрити чимало людей. Після весілля зірка народила первістка – сина Веніаміна.

Син Тіни Кароль від Євгена Огіра сьогодні

Оточення та шанувальники були впевнені, що Тіна Кароль та Євген Огір будуть поруч все своє життя, народять ще не одну дитину й досягнуть абсолютного професійного успіху разом. Втім, доля підготувала для закоханих страшну несподіванку – в чоловіка артистки діагностували рак шлунку. Півтора року Євген Огір боровся за своє життя, але помер у квітні 2013.

Смерть коханого стала для Тіни Кароль найстрашнішою подією в житті, проте вона зібралась і продовжила свій шлях – заради сина та у пам’ять про чоловіка.

Роман Тіни Кароль з Даном Баланом

Тіна Кароль і Дан Балан на Голосі країни

Коли здавалось, що відома українська співачка перетворилась на справжню залізну леді, в інтереси якої входить виключно кар’єра та рідний син, трапилось дещо цікаве. Шанувальники почали помічати романтичну напругу між Тіною Кароль та її колегою Даном Баланом. Фанати приписували зіркам роман, адже їхній флірт ніхто не міг розцінювати по-іншому.

Втім, зірки заперечували будь-який зв’язок і до сьогодні заявляють, що між ними не було нічого більшого за робочі та дружні стосунки.

Поділитися