Рубрики: Біографії

Зробили дружинами своїх коханок: Потап, Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук, Віктор Павлік, Юрій Горбунов

Не кожного відомого чоловіка можна назвати абсолютно чесним і вірним. Пригадуємо найгучніші історії зрад в українському шоубізнесі. Ці зірки повели своїх коханок під вінець

Чимало відомих зіркових пар насправді не завжди перебували в офіційних стосунках. Пригадуємо, чиї історії великого кохання почались зі зради колишнім дружинам.

Потап

Сьогодні відомий український музикант і репер одружений зі своєю колегою Настею Каменських. Втім, раніше знаменитостей не пов’язувало нічого, крім робочих стосунків. Ба більш, з першої зустрічі співачка не дуже сподобалась Потапу, адже він вважав її занадто пихатою.

Потап і Настя знайшли спільну мову не одразу, але потім стали парою

Врешті-решт знаменитості зуміли подружитись, а потім і взагалі зрозуміли – вони закохуються. Потап почав таємний роман і зрадив Ірину Горову, своїй ексдружині. Втім, сьогодні вони перебувають у дружніх стосунках, а з Каменських Олексій будує щасливі стосунки.

Арсен Мірзоян

Мірзоян і Тоня Матвієнко разом виховують спільну доньку

Український співак одружений з донькою легендарної Ніни Матвієнко, втім раніше в чоловіка вже була дружина, за спиною якої він рік крутив роман з Тонею. Втім, чоловік не зміг ще довше брехати колишній – чоловік все розповів, розлучився й офіційно почав стосунки з Матвієнко молодшою.

Володимир Остапчук

Остапчук зі своєю другою колишньою дружиною Христиною Горняк

Відомий український шоумен почав роман з другою дружиною, ще коли був одружений з першою. Про це Олена Войченко, екскохана Остапчука, заявляла в інтерв’ю після його розлучення. Ба більш, колишня шоумена розповідала, що в чоловіка була не одна коханка.

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що Остапчук натякнув на новий шлюб. Схоже, знаменитість вже одружився з молодою коханкою.

Віктор Павлік

Зараз Павлік перебуває у шлюбі з Репяховою

Легендарний український музикант довго перебував у шлюбі з Ларисою Созаєвою, втім потім познайомився з Катериною Репяховою, своєю четвертою й нині коханою дружиною. Одного разу колишня артиста заскочила його на зраді – він надіслав їй фото з відпустки, а пізніше Созаєва побачила кадр з того самого місця, ось тільки на ньому чоловіка обіймала молода коханка.

Юрій Горбунов

Горбунов зі своєю дружиною Катериною Осадчею

Коли Горбунов вперше зустрів свою майбутню дружину, він перебував у шлюбі з іншою. Хоча артист зізнавався, що розлучились вони через власні непорозуміння, а стосунки з Осадчею почав після офіційного розлучення, деякі фанати таки підозрюють, що Юрій Горбунов зраджував ексдружину.

Поділитися