Весілля – це хобі: Вова Остапчук натякнув на одруження з 22-річною коханою одразу після розлучення з Горняк

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук вражає насиченістю особистого життя. Тільки знаменитість розлучився з другою дружиною, як вже публікує фотографії з розпису

На сьогодні зіркова пара Остапчука та його нової дівчини Полтавської – одна з найбільш загадкових в українському шоубізнесі. Новоспечені закохані не показують обличчя одне одного у своїх особистих блогах, хоча вже живуть разом і часто їздять у романтичні подорожі. Ба більш, схоже, що нещодавно стосунки знаменитостей перейшли на новий рівень.

Остапчук одружився втретє

На особистій сторінці Володимира Остапчука та його нової пасії Катерини Полтавської нещодавно з’явились Інстаграм-історії з паспортного сервісу. До опублікованих кадрів парочка залишила доволі загадкові підписи – дата з емоджі серця. Зазвичай, таким чином позначають день, який запам’ятається на все життя, день, коли сталась якась важлива подія.

Остапчук і Полтавська опублікували фото з паспортного сервісу
Остапчук і Полтавська опублікували фото з паспортного сервісу

Ще однією цікавою деталлю виявилась остання Історія на сторінці Катерини Полтавської. Так, блогерка не просто заінтригувала всіх несподіваною новиною, а ще й подякувала. Ймовірно, ледве не всі підписники вирішили привітати дівчину з важливою подією.

Катерина Полтавська приймала вітання від підписників
Катерина Полтавська приймала вітання від підписників

До слова, саме в паспортному сервісі можна швидко та просто розписатись. Залишається розібратись з тим, чому ж Володимир Остапчук і досі ховає свою нову дівчину, але вже веде її під вінець. Насправді нічого дивного у цьому немає, адже раніше Катерина Полтавська розповідала на своїй сторінці, що вони з коханим знайомі з друзями та оточенням одне одного, а у блогах не “світяться”, бо не хочуть публічності для своїх стосунків.

Таке бажання пояснити доволі просто, адже два попередні шлюби Володимира Остапчука, які він активно афішував у медіапросторі, розпались. Можливо, знаменитість не хоче повторити тієї ж долі, тому й ховає від шанувальників нову дівчину або ж, можливо, вже дружину.

Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука
Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Перші чутки про негаразди у зіркових стосунках з’явились на початку осені, а вже наприкінці стало відомо точно – пара більше не разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини