Рубрики: Біографії

Сиділа за ґратами, дружить з мольфаром і шиє своїми руками: цікаві факти з біографії хмельничанки Лесі Нікітюк

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк ще до того, як стати популярною, мала неймовірно насичене та цікаве життя. Що відомо про минуле гуморної знаменитості?

Леся Нікітюк доволі давно заслужила звання однієї з найпопулярніших телеведучих України. Сьогодні гуморна зірка продовжує підкорювати серця шанувальників новими цікавими проєктами, професійною діяльністю та історіями свого життя. Пригадуємо найцікавіші факти з біографії відомої української телеведучої.

Леся Нікітюк сиділа за ґратами

В одному з коментарів для журналістів Леся Нікітюк пригадала, як в юності сиділа за ґратами. Тоді подруга знаменитості привезла їй з-за кордону рисове борошно, яке ненавмисно запакувала у прозорий пакет. Поліціянти на вулиці запідозрили, що гуморна білявка несе заборонені речовини. Розповідь Лесі Нікітюк не переконала працівників органів і Лесі Нікітюк довелось чекати батьків у СІЗО.

Леся Нікітюк колись сиділа за ґратами

Дружить з мольфаром

Відома українська телеведуча вірить у все містичне й потойбічне. Ба більш, знаменитість товаришує з мольфаром, який все своє життя присвятив подорожам місцями сили. За словами Лесі Нікітюк, він часто їй допомагає, втім, запевняє зірка, у світі не знайти людину, яка могла б забезпечити втілення всіх бажань. Саме тому, на думку Нікітюк, важливо не лише “дружити” з потойбічним, але й наполегливо працювати.

У Лесі Нікітюк є власний бренд одягу

Хмельничанка свого часу отримувала від шанувальників багато запитань про те, звідки вона взяла піжами. Леся Нікітюк не приховувала – одяг для сну вона пошила сама. Тоді прихильниці попросили зірку відкрити власний магазин піжам під назвою “Сама шила”. Врешті-решт у соціальній мережі Інстаграм з’явився невеликий магазинчик симпатичних піжам від Лесі Нікітюк.

Леся Нікітюк у піжамі власного виробництва

Перші гроші заробила у 12 років

Леся Нікітюк зізналась, що в дитинстві її родина не відрізнялась великими заробітками, тому вона часто чула від мами, що річ, яку б вона хотіла купити, занадто дорога. Тому знаменитість рано почала заробляти гроші – вперше власний заробіток вона мала у підлітковому віці.

Поділитися