Зіркові пари з величезною різницею у віці: у Павліка і Репяхової – 29 років, у Мадонни з бойфрендом – 35 років

Кохання – раптове та непередбачуване. Ніхто й ніколи не може знати напевно, кого полюбить та з ким почне будувати стосунки. Розповідаємо історії зірок, які крутять романи з набагато молодшими за себе

Попри заведені стереотипи та забобони суспільства кохання ніколи не звертало увагу на вік. Розповідаємо найгучніші історії любові та шлюбу зіркових пар з величезною різницею у віці.

Мадонна та її новий бойфренд

Одна з найвідоміших знаменитостей сучасності продовжує вражати епатажністю. Нещодавно 64-річна знаменитість розійшлась зі своїм 23-річним бойфрендом, а вже почала крутити роман з 29-річним боксером, який тренує її дітей.

Мадонна зі своїм ймовірно новим бойфрендом Джошем Поппером / Фото з Інстаграму Мадонни
Мадонна зі своїм ймовірно новим бойфрендом Джошем Поппером / Фото з Інстаграму Мадонни

За повідомленнями видання Daily Mail, відома американська співачка познайомилась зі своїм новим обранцем, коли привела на тренування дітей. В кінці лютого зіркова парочка засвітилась, коли Мадонна опублікувала їхню спільну фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Різниця в їхньому віці складає 35 років.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Відомий український співак Віктор Павлік зі своєю дружиною
Відомий український співак Віктор Павлік зі своєю дружиною

Катерина Репяхова стала четвертою дружиною відомого українського музиканта й подарувала йому сина Михайла. Різниця у віці між зірковими закоханими складає 29 років, проте ні Віктор Павлік, ні його обраниця, за власним зізнанням, не відчувають дискомфорту. Дружина українського артиста працює його концертним директором – майже весь час вони проводять разом.

Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька

Відома російська актриса зустріла своє кохання ще у 1990-ті роки. Знаменитість полюбила Андрія Кончаловського, який виявився старшим за неї на 36 років. Втім, неодноразово зізнавалась Юлія Висоцька, для них вік не став перешкодою. За словами актриси, їй завжди було цікавіше в компанії старших за неї людей, тому вона ніколи не відчувала шаленої різниці у віці.

Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька
Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька

Юлія Висоцька закохалась у свого майбутнього чоловіка майже одразу. Сьогодні зіркове подружжя виховує двох спільних дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини