Рубрики: Біографії

Що відомо про стосунки Ніни Матвієнко з чоловіком: він зраджував її, а вона – самостійно утримувала родину

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко побудувала неймовірно успішну кар'єру, але особисте життя знаменитості оповите таємницями та загадками

Одна з найвідоміших українських співачок здобула свою популярність дуже давно. Знаменитість прославилась неймовірним талантом, а також – особливою харизмою. Сьогодні Ніну Матвієнко знає чи не кожен українець, а її творчістю захоплюються мільйонами. Якщо з особистим життям знаменитості все зрозуміло, то чи так добре склалось особисте?

Зі своїм майбутнім чоловіком Ніна Матвієнко познайомилась ще в юності. Перший і єдиний чоловік – художник Петро Гончар, син етнографа Івана Гончара. Весілля закохані зіграли ще 1971 року. Тоді молодій виконавиці одразу дали квартиру в столиці України, де зіркова новоспечена пара почала подружнє життя. Ніна Матвієнко народила у шлюбі з коханим синів Івана та Андрія.

Ніна Матвієнко зі своїм першим та єдиним чоловіком

Також у подружжя є дочка Тоня Матвієнко, яка пішла стопами матері й стала співачкою. З творчістю Антоніни публіка вперше близько познайомилася на телешоу “Голос країни”. Спадкоємиця подарувала батькам вже двох онучок. Від першого шлюбу у неї підростає дівчина Уляна, а від другого чоловіка, Арсена Мірзояна, зірка народила Ніну.

Шанувальники легендарної української співачки були впевнені, що вона перебуває у буквально ідеальному шлюбі. Зі сторони здавалося, що співачка щаслива зі своїм коханим. Втім, 2021 року вона зізналася, що все не так добре, як могло б здаватись. Ніна Митрофанівна зізналась, що чоловік зраджував її. До того ж вона деякий час сама утримувала сім’ю, адже в один момент її чоловік втратив роботу.

Ніна Матвієнко кохала чоловіка, але стосунки були важкими

2021 року стало відомо, що знаменита українська співачка розійшлась з чоловіком. Напевно про причини розлучення нічого невідомо, втім Ніна Матвієнко зізналась – аби не псувати репутацію колишнього коханого, каже, що це він покинув її.

Поділитися