Рубрики: Біографії

Віталій Козловський святкує 38-річчя: ТОП-5 найцікавіших фактів про артиста, якого недолюблює Ігор Кондратюк

Відомий український артист сьогодні святкує день народження. Пропонуємо пригадати найцікавіші факти з біографії Віталія Козловського, про які чув не кожен його шанувальник

Віталій Козловський ще з самого дитинства виявляв особливий хист до творчості й мистецтва. Першою талант у майбутній знаменитості розгледіла директор школи, в якій навчався юнак. Відтоді Віталій Козловський не уявляє свого життя без музики та виступів, а своїм основним призвання вважає приносити радість слухачам.

Сьогодні, 6 березня, артист святкує свій день народження. Віталій Козловський народився 38 років тому в українському місті Львів. З нагоди важливого для співака дня пропонуємо пригадати найцікавіші факти з його біографії.

Що відомо про особисте життя Віталія Козловського

1. До того, як стати популярним Віталій Козловський мав дещо інші захоплення. Так, в юності знаменитість був фанатом співачки Руслани. Ба більш, 14-річний юнак танцював у складі її шоу-балету.

2. Ще за шкільних часів відомий український співак користувався популярністю серед дівчат. У 15 років Віталій Козловський виграв конкурс краси та талантів й одразу став найпопулярнішим у своїй школі. Втім, юнак був дуже сором’язливий, тому спеціально запізнювався на перший урок, аби не зустрічати у шкільних коридорах купу зацікавлених поглядів.

Як виглядав Віталій Козловський, коли навчався у школі

3. Відомий український співак під час навчання у школі поєднував освіту з заробітком грошей. Втім, місце роботи Віталій Козловський обрав доволі незвичайне – 10-класник працював танцюристом у клубі. Батьки суворо стежили, аби після завершення робочого дня їхній син повертався додому.

4. Виявляється, що відомий артист – не лише талановитий музикант, а й здібний кулінар. У вільний від роботи час Віталій Козловський полюбляє готувати. Найбільше знаменитість обожнює чарувати над борщем, голубцями, м’ясом-чилі та млинцями.

Найцікавіші факти з біографії Віталія Козловського

5. Віталій Козловський має доволі багато похресників. Разом зі своєю колегою Іриною Білик зірка також встиг поріднитися – разом вони хрестили доньку близьких друзів Софію.

Поділитися