Живе в квітнику: зірка “Кварталу” Євген Кошовий показав свою красуню-дружину і доньок (ФОТО)

Євген Кошовий — один з найхаризматичніших акторів "Вечірнього кварталу". Дізнайтеся, як виглядають діти коміка та його дружина. Всі подробиці у матеріалі.

Євген Кошовий — справжній улюбленець публіки. Чоловік за короткий час набрав популярність та підкорив не лише жартами, а й своєю харизмою і нестандартною зовнішністю. Візитівкою артиста стала, безперечно його зачіска.

Тисячі дівчат за часів його ранньої молодості мріяли вийти заміж за знаменитість, але гуморист віддав своє серце лише єдиній жінці. Її звати Ксенія і вона дуже непересічна особистість. Як і чоловік, ця пані дуже творча, а сцена їй не байдужа. Себе вона реалізовувала, як танцівниця, а згодом віртуозно поєднала улюблену справу з материнством чудових діток.

Євген Кошовий показав свою красуню-дружину і доньок

У родині Кошового є дві дочки: старша — Варвара, а молодша — Серафима. До речі, Варя росте копією свого талановитого татка і у дитинстві опановувала акторську професію. Дівчинку запрошували виконали ролі на проєкті “Ліга Сміху”, де вона впоралася просто блискуче зі своєю задачею. Молода наступниця гумориста вправно пародіювала, з легкістю декламувала текст та навіть встигала жартами підколювати батька.

Нині вона вже зовсім доросла панянка, яка починає свій шлях в інфопросторі та не забуває про свій фурор перед камерами “Голос.Діти”. Щодо молодшої, команді сайту “Добрі новини” стало відомо, що Серафима Євгенівна просто наступає на п’яти своїй сестрі. Вона також стала захоплюватися вокалом та мітить у співачки.

Тато дівчаток зовсім не проти, аби вони пізнавали шоу-бізнес та розвивалися творчо, кожна у своїй сфері.

Нагадаємо, що Євген Кошовий за все життя мав тільки один шлюб, який уклав у далекому 2007-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини