Рубрики: Біографії

Сумно до сліз: що приховувала про своє життя екс-суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Зірка популярного українського шоу талантів запам'яталась глядачам і шанувальникам життєрадісною та яскравою. Втім, поза камерами знаменитість має трагічну долю

Відома українська ведуча та суддя популярного шоу “Україна має талант” Слава Фролова народилась та виросла в Одесі. Знаменитість з самого дитинства захопилась творчістю, а особливо – малюванням. Ще під час навчання у школі Слава Фролова займалась у художній школі, а захоплення переросло у професію – зірка здобула освіту за фахом “художник-оформлювач”.

Пізніше життя знаменитості закрутилось. Навчання в українській столиці, початок кар’єри ведучої, робота у рекламній індустрії, режисерство та багато інших цікавих занять – як у Києві, так і в рідній Одесі. Особливу популярність Слава Фролова здобула 2009 року, коли сіла в суддівське крісло відомого шоу талантів.

Слава Фролова здобула популярність як суддя у телепроєкті Україна має талант

Єдина частина життя, яку знаменитість довго й ретельно приховувала від своїх шанувальників – це сім’я та діти. Так, наприклад, довгий час шанувальники Слави Фролової навіть не здогадувались про те, що зірка ставала мамою тричі. А про те, що раніше у родині ведучої сталось горе, навіть ніхто й не міг думати. В один момент знаменитість вирішила розповісти про найтрагічнішу сторінку свого життя.

Так, в особистому блозі у соціальній мережі Фейсбук Слава Фролова зізналась, що вона мала трьох дітей, втім найстарша донька знаменитості померла від вродженої вади серця. Розповіла знаменитість про це не просто так. Метою відомої української ведучої було звернути увагу батьків на здоров’я своїх дітей.

Що відомо про трагічну долю та біографію Слави Фролової

У пам’ять про свою доньку та заради щасливого майбутнього Слава Фролова пережила горе. Пізніше знаменитість стала мамою ще двох дітей – сина Марка та доньки Серафими. Здавалося б, життя налагоджується, а далі на родину зірки чекають лише приємні події та пригоди. Втім, наступною бідою, що постукалась у двері її сім’ї, став стан здоров’я сина Слави Фролової.

У Марка синдром Аспергера, розлад аутистичного спектра, одним з симптомів якого є порушення емпатії. Зіркова мама зізналась, що її син виріс дуже чуйною людиною, як важко б йому не було. Знаменитість зізналась, що Марк – сильний хлопець, а тому впорається з усіма труднощами на своєму шляху.

Поділитися