Рубрики: Біографії

Проміняла кар’єру балерини на життя домогосподарки: ось як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Відомий український телеведучий сьогодні живе у щасливому шлюбі зі своєю колегою. Втім, до одруження з Катериною Осадчою в житті Юрія Горбунова була інша жінка

Мільйонна армія прихильників Юрія Горбунова цікавиться не лише професійною діяльністю свого кумира, але і його особистим життям. Авдиторія звернула особливу увагу на цей аспект життя знаменитості 2017 року, коли відомий український телеведучий одружився зі своєю колегою Катериною Осадчою. Втім, до службового роману з ведучою та їхнього одруження Юрій Горбунов перебував у шлюбі з іншою жінкою. Що відомо про першу дружину знаменитості?

Перша дружина Юрія Горбунова

Вперше відомий український телеведучий пішов під вінець ще в молодості. 1995 року Юрій Горбунов одружився зі своєю колегою по Івано-Франківському драматичному театру. Перша дружина артиста була балериною.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Спершу майбутні колишні ніби навіть не помічали одне одного. Втім, довго сперечатись з долею не вийшло. Пізніше між Юрієм Горбуновим та Людмилою раптом спалахнула пристрасть, якій вже нічого не завадило – ні різниця у віці між закоханими, ні заміжжя і наявність дитини, дочки Ксенії, у жінки.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою

В одному з інтерв’ю відомий український телеведучий зізнавався, що їхні з першою дружиною почуття не стали несподіванкою. Юрій Горбунов і Людмила накопичували свої почуття поступово – за горнятком кави, на спільних репетиціях чи на дружніх прогулянках.

Одного разу, гуляючи у парку, ми присіли на лавочку й раптом поцілувалися. У цей момент я зрозумів, що люблю цю жінку і боротимуся за неї до кінця

– пригадав Юрій Горбунов.

Що відомо про першу дружину Юрія Горбунова

Людмила пішла від першого чоловіка. Одружуватись з новим коханим вона не поспішала, навіть навпаки, відмовляла Юрія Горбунова, просила його подумати. Втім, чоловік залишався непохитним. У результаті закохані одружились – без пишних весільних урочистостей, але з побаченням у маленькому кафе після реєстрації.

Заради чоловіка жінка зважилася на переїзд до Києва та відмовилася від кар’єри балерини, повністю присвятивши себе родині. Попри всі пережиті разом труднощі, 2015-го Горбунов та його перша дружина розлучилися, так і народивши спільних дітей. Причина – службовий роман на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти” з красунею-ведучою Катериною Осадчою.

Поділитися