Рубрики: Біографії

Олександру Педану – 41 рік: найцікавіші факти з біографії друга Фреймут від “Підйому” до шоу про університети

Відомий український ведучий Олександр Педан святкує свій день народження. Пригадуємо найцікавіші факти з біографії знаменитості – від "Підйому" до "універів"

Сьогодні, 24 березня, один з найвідоміших українських телеведучих святкує свій день народження. 1982 року у Хмельницькому на світ з’явилась майбутня зірка телебачення, яка підкорила серце не одного шанувальника. Знаменитість особливо запам’ятали у зірковому тріо з Ольгою Фреймут і Сергієм Притулою. Час минув і в кожного з друзів опинилась власна професійна дорога. З нагоди 41-го дня народження знаменитості пригадуємо найцікавіші факти з його біографії.

1. Хоча з самого дитинства й Олександр Педан, і його батьки розуміли, що він виросте дуже відомим і побудує кар’єру в шоубізнесі, вступити в університет на творчу професію не вдалось. Знаменитість провалив екзамени й був змушений навчатись на економіста.

Як Олександр Педан виглядав у дитинстві

2. Відомий український телеведучий є прихильником активного способу життя. У вільний час Олександр Педан полюбляє не на дивані відпочивати й книжки читати, а досліджувати можливості свого тіла – знаменитість зізнається, що не може уявити свого життя без постійного відчуття драйву. Серед улюблених занять Педана сноуборд, кайт-серфінг, парашут і навіть екстремальний банджі-джампінг.

Олександр Педан зі своєю коханою дружиною Інною

3. Цьогоріч зіркова пара Олександр та Інна Педан святкують 20 років подружнього життя, втім одне одного знаменитості знають дещо довше, ніж з 2003 року. Насправді свою майбутню дружину відомий український ведучий зустрів ще під час навчання в школі. Вперше вони познайомились, коли чоловік навчався у 9 класі, втім тоді одне на одного юнаки не звернули уваги. Доля знову звела майбутніх закоханих в університеті. Саме тоді вони зрозуміли, що це – точно знак.

4. Якщо ви звикли, що тільки діти можуть бажати полетіти в космос, то дуже помиляєтесь. Дорослий Олександр Педан одного разу розповів, що його найзаповітніша мрія полягає не у матеріальних благах чи подібних речах, як у багатьох дорослих людей, а в бажанні побачити, що ж там – за межами планети Земля.

Сьогодні Олександр Педан разом з донькою сприяє покращенню освітніх умов в Україні

5. Сьогодні знаменитість є ведучим програми, в якій перевіряє різні університети по всій країні. У шоу “УніверCheck” разом зі своєю донькою Валерією Олександр Педан відвідує українські заклади вищої освіти та чесно розповідає про навчання там.

Поділитися