Вікові українські зірки, які вражають вродою: Ніна Матвієнко, Софія Ротару, Ліна Костенко, Ада Роговцева

Хто ці українські знаменитості, які змогли обманути свій вік? Дізнайтеся, хто з літніх зірок може похизуватися моложавістю навіть на пенсії.

Вік — це умовність, а молодість — стан душі. Зважаючи на наших популярних дам, які чітко вивчили цю істину, можна хіба що вразитися і висловити захоплення нашим неймовірно доглянутим зіркам.

Своєю молодістю, беззаперечно може похизуватися Софія Ротару, яка у 75 років виглядає максимум на 50. Жінка дуже стежить за своїм обличчям, доглядає за волоссям та навіть не дивиться у бік бабусиних сукенок. Співачка одягається так стильно і сучасно, що й навіть молодь може позаздрити.

Українська артистка Софія Ротару помітно постаріла та змінилася
Вікові українські зірки, які вражають вродою

“Законсервувалася” у своєму віці і легенда української літератури, письменниця-шістдесятниця Ліна Костенко. У свої 93 роки вона виглядає витончено та елегантно, а гнучкому розуму і неопосередкованому інтелекту її може позаздрити кожен. Всі вислови знаменитості одразу стають цитатами. Цікаво, що раніше кумирка мільйонів у 2014-му році навіть наважувалася виїздити у зону конфлікту.

Що відомо про минуле Ліни Костенко
Вікові українські зірки, які вражають вродою

Своєю енергетикою та моложавістю вражає і Ніна Матвієнко. Зірка взагалі не схожа на типових відвідувачок косметологів, але і на свої роки вона також не виглядає. Звісно, вікові зміни вдалися в знаки, але милі зморщечки тільки підкреслюють її образ та додають шарму.

Так само виглядає і Ада Роговцева. У свої 85 вона продовжує зніматися у кіно, робить стильні зачіски та макіяжі. Чимало її прихильників відзначають, що акторка асоціюється у них з корінною київською інтелігенцією.

Вікові українські зірки, які вражають вродою

Завершує цю когорту вишуканих моложавих зрілих пані акторка Ніна Набока, яку ми можете пам’ятати за серіалом “Спіймати Кайдаша”, де вона бездоганно виконала роль Баби Параски.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини