“Об’єкт не використовувала”: у Софії Ротару забрали віллу у Криму через листівку для українських захисників

У мережі повідомляють, що маєток Софії Ротару у Криму забрали росіяни. Як це могло статися і до чого тут листівка, якою зірка вітала наших захисників?

Українська співачка, легенда музики, Софія Ротару, схоже, стала об’єктом нового акту репресій від окупантів Криму. Російські можновладці покарали артистку за виявлену солідарність і підтримку України та її захисників. За звісткою, поширеною ексрегіоналом та пропагандистом Олегом Царьовим, вілла зірки у Ялті була націоналізована так званою держрадою Криму.

Історія сталась через публікацію Софії Ротару в її Instagram 6 грудня, на якій було зображено Святого Миколая, що сидить на руках військового Збройних Сил України. Цей образ став приводом для влади Криму позбавити селебріті власної вілли.

Росіяни націоналізували віллу Софії Ротару у Криму

Олег Царьов, не тільки поширив інформацію про націоналізацію вілли, а й цинічно прокоментував ситуацію. Він стверджує, що: “Об’єкт не використовувався за своїм призначенням” та виражає задоволення з приводу відібрання маєтку, підкреслюючи, що це давно було треба зробити.

Якщо інформація підтвердиться офіційно, ця подія запам’ятається, як ще один випадок порушення прав людини в окупованому Криму.

Нагадаємо, що Ротару хотіла продати маєток за 27,6 мільйонів євро. Свого часу придбала помешкання, яке перетворилося на готель “Вілла Софія”. Розкішні апартаменти з елітним ремонтом та дизайнерськими розкішними меблями захоплюють дух навіть зараз.

Росіяни націоналізували віллу Софії Ротару у Криму

Цікаво, що попри закиди Царьова, зірка ситуацію не коментує. Як повідомляють інші медіа, у команді співачки рішення про націоналізацію майна не підтверджують. Будемо пильно спостерігати за реакцією селебріті та новими повідомленням від її представників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини