Рубрики: Біографії

Як Тіна Кароль програвала в “Караоке на майдані”, а до Зіброва ніхто не повернувся на “Голосі країни”

Українські зірки, виявляється, намагалися спробувати себе в деяких пісенних проєктах, але не для всіх участь в телешоу закінчується успіхом.

Українська співачка Тіна Кароль, як виявилося, була учасницею “Караоке на майдані”. Дівчині вдалося потрапити на проєкт, коли вона була на першому курсі. Тоді майбутня зірка вчилася в авіаційному університеті. Перед своїм виступом дівчина розповіла про свою сім’ю та про людей, для яких вона співає.

“Співаю для хлопця, для друзів, батьків”, – розповідає Тіна Кароль.

Тіні Кароль не вдалося отримати перемогу в Караоке на майдані

Заспівала Тіна пісню “Сладкий грех”. Під час виступу дівчина дуже чуттєво виконала композицію, їй аплодувала вся публіка, але можна помітити ,що її вокальні здібності далеко не такі, як зараз. Після того, як зіркова дівчина закінчила свій виступ, люди з народу взялися рахувати гроші, але дівчині не вдалося отримати перемогу у конкурсі. Її опонент зібрав 1075 гривень, а Тіні вдалося зібрати лише 835 гривень.

Павло Зібров свого часу потрапив на “Голос країни”, щоб підтримати учасників і показати, що народний артист вміє співати не лише попсу, але й класичні твори. Чоловік зазначив, що дуже добре, що існують такі конкурси, які можуть дати можливість звичайним людям відкритися та показати себе з іншого боку.

Павло Зібров став учасником Голосу країни

До слова, в тренерському кріслі вже сиділа Тіна Кароль, якій не вдалося отримати перемогу в “Караоке на майдані”. Артист виконав пісню “Армия мистера Икс”. Глядачі в залі одразу впізнали артиста, але не подали виду, щоб судді не зрозуміли, що за ними стоїть саме Павло Зібров. Під час виконання пісні глядачі почали вставати та аплодувати, а судді пританцьовували під співи Павла, але ніхто з них так і не повернувся.

Коли ж Павло закінчив свій виступ, то крісла суддів повернулися і вони були шоковані виступом артиста. Потап почав жартівливо кланятися та вибачатися за те, що ніхто до нього не повернувся. Чоловік привітався зі всіма суддями, обійнявся та повернувся та сцену.

“Дякую за ваш гумор, ви от взяли та прийшли, дуже класно”, – каже Тіна.

Павло Зібро став учасником Голосу країни

Павло розповів, що його запросили режисери проєкту, щоб підтримати дітей, поговорити, поговорити з суддями, подарувати гарного настрою і великих перемог для підростаючого покоління.

Поділитися