Рубрики: Біографії

Дружини Решетніка, Тараса Тополі і Марічка Падалко: як багатодітні зірки зберегли фігуру після трьох пологів

Після пологів багатьом жінкам дуже складно привести себе у відповідну форму, але є деякі зіркові матусі, які після третіх пологів виглядають навіть краще, ніж до.

Народження дитини – дуже складний та відповідальний процес, але після того, як це стається, жінки зіштовхуються з поганим станом свого тіла. Хтось може швидко прийти в форму, а комусь не вдається цього зробити навіть через декілька років. Однак, героїні сьогоднішнього матеріалу доведуть вам, що можна виглядати ідеально навіть після другої та третьої дитини, головне – ваше бажання.

Христина Решетнік, до прикладу, після народження третьої дитини досить швидко реабілітувалася. Жінка активно займається спортом і слідкує за харчуванням. Днями зіркова мама опублікувала кадри зі свого тренування, де вона невпинно тягає залізо та робить надскладні вправи для підтримання свого тіла у відповідному тонусі.

Як Христина Решетнік привела себе в форму після пологів

“Христина на спорті”, – написала дівчина.

Дружина Тараса Тополі співачка Alyosha не гірше за Христину Решетнік вражає своїми результатами. Співачка майже одразу після пологів з’явилася у розкішній сукні, яка підкреслює форми. Прихильники зірки одраху помітили, що Alyosha прекрасно виглядає і пологи пішли їй на користь. Про свій раціон харчування зірка розповідає небагато, але це точно правильна дієта і хоча б мінімальні заняття спортом.

Як співачка Alyosha відновила свою фігуру після пологів

А-от зіркова телеведуча Марічка Падалко не дуже легко та просто змогла привести себе у форму. Справа в тому, що дівчина вічно на дієті через свою схильність до повноти. Марічка ще й низька за зростом, тому зайві кілограми одразу кидаються в очі. Після народження третьої дитини їй майже нічого не допомагало схуднути хоча б на трішечки, але Падалко застосувала свою фішку, яка з нею вже не перший рік – не їсти після шостої.

Марічка Падалко розповіла про любов до спорту

Марічка розповіла, що протягом дня можна їсти що хочеш і в будь-яких кількостях, але після шостої – геть нічого, лише попити води. Таким чином, можна налагодити своє харчування і з часом навіть не захочеться об’їдатись перед тим, як на годиннику з’явиться цифра 6.

Поділитися