“У мене вагітність”: Оля Цибульська раптово заговорила про цікавий стан своєї фігури та показала головне

Оля Цибульська збентежила прихильників новою світлиною в Інстаграмі. Знаменитість розповіла про вагітність фігури з дуже цікавим натяком. Дізнайтеся про все у матеріалі.

Популярна співачка Оля Цибульська показала нову світлину в Інстаграмі та розповіла прихильниками про фігуру мрії. Виявляється, артистка не задоволена тим, які зміни сталися з нею з роками.

“У мене вагітність фігури”, — написала знаменитість, відповідаючи на питання прихильниці.

Оля Цибульська раптово заговорила про цікавий стан своєї фігури

Мова йшла про те, що виконавиця хоче повернути собі стрункі форми, які були у неї до народження сина Нестора. Втім, фанати зірки не вважають, що Цибульська має понаднормову вагу.

Всі світлини, де Оля позує у мінісукнях викликають велике захоплення. Сама ж співачка не розповідає, як підтримує свої форми, проте, слід віддати належне, її ніколи не можна побачити з келихом у руці чи з фастфудом на тарілці.

Крім цього, помітно, що кума Дзідзьо знається на стилі та вміє правильно підкреслювати одягом свої стрункі ноги та додавати об’єму угорі. Її фото у леопардовій шубі та яскраво-червоних ботильйонах викликало бурхливу реакцію у фанатів.

У коментарях співачці написали:

  • “Ой ой ой ой ой ой! Що за краса мені попалась на очі? Я аж прозріла! Оля вам дуже личить цей образ прям вай-вай, яка гарна!”
  • “Тендітна фігура, лагідний погляд, але краще не зли, бо буде кобра! Краще не кобра, а леопард, все у нас скоро буде гаразд!!!”
  • “Божечки! Нарешті гарненький леопард, а не ото все…”
  • “Яка гарнюня киця здичавіла”
  • “Неймовірно гарна”

Нагадаємо, що Оля Цибульська — заміжня та виховує одного сина. Плани на другу дитину артистка ніколи не озвучувала і не натякала, що хотіла би подарувати обранцеві ще одного малюка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини