“За крок до зустрічі з малюком”: вагітна Світлана Тарабарова підтримала всіх, хто в “положенні”

Випускниця "Фабрики зірок" та українська співачка Світлана Тарабарова перед самісінькими пологами підтримала жінок, які також чекають на свого малюка.

Українська співачка Світлана Табарарова є щасливою мамою двох діток і от-от народиться третій маленький сенс життя. Перед своїм пологами дівчина вирішила звернутися до жінок та підтримати кожну українку, яка теж чекає на дитину в такий непростий час.

Як каже Світлана, вагітність – це складний процес і кожна переживає його по-своєму. Не має значення, скільки в тебе вже дітей, але кожного разу жінка починає хвилюватися, як вперше і ці емоції не можна кудись забрати та заховати у чорний ящик, їх потрібно прийняти та попросити підтримки в чоловіка або близьких людей.

“Останні дні до ПДР. Хочу підтримати всіх дівчат, які так само, як і я зараз за крок до зустрічі з малюком… Ти хвилюєшся, тобі страшно, але це нормально. Просто нам потрібно знайти підтримку”, – написала співачка.

Світлана Тарабарова звернулася до вагітних жінок
Світлана Тарабарова звернулася до вагітних жінок

Зірка додає, що попри всі страждання, які можуть чекати жінок під час вагітності, ми залишаємося сильними і Тарабарова знає, що кожна мама після народження дитини обов’язково виспиться, відпочине, проведе день лише для себе і буде найкращою мамою у світі.

До слова, сама Світлана для своїх дітей є якраз такою мамою. Жінка разом з чоловіком вже виховують сина та доньку і зовсім нещодавно пара дізналася, що в них буде ще одна маленька принцеса. Співачка залюбки готує дітям сніданки, весело проводить з ними час та встигає танцювати і співати, навіть зі своїм животиком. Діти дуже радіють, що мама не забуває про них і постійно з ними грається. Впевнені, що в майбутньому діти будуть так само піклуватися про Світлану.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини