Рубрики: Біографії

Дві доньки Віри Брежнєвої з різними долями і батьками: що відомо про чоловіків, від яких зірка народила дітей

Відома українська співачка виховує двох доньок – Соню Войченко та Сару Кіперман. Що відомо про рідних батьків зіркових дітей, який Брежнєва народила від різних чоловіків

Відома українська співачка Віра Брежнєва давно побудувала успішну кар’єру. Спершу знаменитість прославилась у складі популярного гурту “ВІА Гра”, пізніше почала сольну кар’єру. Сьогодні зірка живе за кордоном і продовжує випускати нові пісні й тішити шанувальників своєю творчістю.

Втім, про професійну діяльність Віри Брежнєвої знають багато людей. А як щодо особистого життя? Відома артистка виховує двох доньок, яких народила від різних чоловіків. Розповідаємо все, що відомо про Сару Кіперман і Соню Войченко та їхніх батьків.

Віра Брежнєва зі своїми двома доньками, яких виховує самостійно

Вперше знаменитість стала мамою у 18-річному віці. Тоді Віра Брежнєва будувала перші серйозні стосунки в своєму житті. Батьком старшої доньки артистки став Віталій Войченко, український політик і бізнесмен. З чоловіком зірка проживала у цивільному шлюбі, проте гармонійних стосунків між молодими людьми не склалось і врешті вони розійшлись.

Старша донька Віри Брежнєвої Соня Войченко сьогодні живе у США

Після розставання з першим чоловіком Віра Брежнєва закрутила роман з одруженим Михайлом Кіперманом, найбагатшим бізнесменом Дніпра. На момент знайомства зі співачкою чоловік мав дружину й двох дітей, втім пізніше розлучився й одразу ж зробив пропозицію співачці.

Віра Брежнєва не могла стриматись, адже Кіперман дуже красиво до неї залицявся та влаштовував неймовірно романтичні сюрпризи. Хоча перший офіційний чоловік артистки фінансово підтримував всі її творчі проєкти, саме кар’єра стала на перепоні сімейному щастю. Кіперман підозрював дружину в зраді з Меладзе, тому навіть народження дитини 2009 року не врятувало ситуацію.

Віра Брежнєва народила молодшу доньку від бізнесмена Михайла Кіпермана

Сьогодні про особисте життя артистки відомо мало. Мережею давно гуляють чутки про те, що зірка могла оформити розлучення з Костянтином Меладзе, втім офіційних підтверджень немає.

Поділитися