Рубрики: Біографії

Як виглядає і чим займається таємна дружина Святослава Вакарчука, яка народила йому всіх його дітей (ФОТО)

Святослав Вакарчук вже двічі став батьком, але найдорожчих своїх людей він так і не показав за всі роки ні разу. Як виглядає дружина зірки, яку він приховує?

Святослав Вакарчук ошелешив всіх новиною про те, що у 2021-му став батьком. Ніхто не очікував на таку подію у житті музиканта, тим паче, що того ж року він поспішно розлучився з дружиною Лялею Фонарьовою, з якою прожив чимало років разом.

У мережі поповзли чутки: хто ж міг подарувати солісту “Океану Ельзи” довгоочікуваного первістка. Відомо, що з колишньою обраницею у нього не було спільних дітей, хто він і прийняв, як рідну свою пасербицю.

Запідозрили, що новою коханою співака може бути яскрава медійна особа Євгенія Яцута, яка як раз таки співпрацювала тісно з Вакарчуком над кліпами до його пісень. Перед новиною про те, що виконавець став татом, її бачили з пишним вагітним животиком.

Євгенія Яцута — таємна дружина Святослава Вакарчука

Рудоволоса красуня, яка потенційно може бути обраницею Святослава вже чимало років працює у компанії Radioaktive Film. Вона продюсерка. Відомо, що від першого шлюбу у неї є дочка. Втім, як спілкується артист з дитиною — не відомо, адже він тримає міцно у секреті ім’я жінки, яка подарувала йому можливість стати батьком.

Євгенія Яцута — таємна дружина Святослава Вакарчука

 

У 2022-му році на світ з’являється дочка у лідера “ОЕ”. Ця новина також збентежила фанатів зірки, адже за весь час, поки його мати його маленької принцеси ходила вагітною, він не обмовився ані словом. Назвали крихітку Соломія, а її братика, який на рік від неї старший Іваном. Це на честь відомого, але вже покійного його діда Івана Вакарчука.

Нагадаємо, що нині співак майже не згадує у соціальних мережах епізоди свого особистого життя, адже весь його час займає волонтерська та культурна діяльність заради знедолений війною українців.

Поділитися