Рубрики: Біографії

Куди зник та чим займається телеведучий Максим Неліпа: медійність впала, але віра в Україну — ні

Максим Неліпа отримав став українським телеведучим, але з падінням медійності життя чоловіка кардинально змінилося в інший бік. Зараз медійник знаходиться на фронті.

Максим Неліпа – український телеведучий, який отримав славу завдяки участі у програмах “Підйом”, “Програй мільйон” та “Танці з зірками”. В 2017 році чоловік став одним з учасників команди “Дизель шоу”, але потім медийність чоловіка почала різко падати. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що трапилося з телеведучим і де він зараз.

Відомо, що в 2014 році він отримав свою першу повістку. З початком повномасштабного вторгнення Максим боронить незалежність нашої країни, що не може не викликати почуття гордості. Мало хто знає де саме він знаходиться та чим займається.

Куди зник та чим займається телеведучий Максим Неліпа

Неліпа отримав вищу освіту в політехнічному університеті за спеціальністю інженер-будівельник. Крім цього, він має спеціальність оператора-розвідника, тому не дивно, що телеведучий зараз на фронті. Його робота вкрай важлива і потребує неабияких знань для того, щоб все виконувати ідеально за вказівками головнокомандуючих.

В 2014 році чоловік говорив, що не боїться йти до армії, а в 2022 році він свою позицію підтвердив. Відповідне фото Максим опубілкував в одній із соціальних мереж на своїй офіційній сторінці. На знімку можна побачити екс-телеведучого з сивою бородою та в війському екіпіруванні.

Куди зник та чим займається телеведучий Максим Неліпа

Особите життя Неліпи зараз на паузі. Чоловік виховував двох дітей від Тетяни Неліпи. Зараз синові Максима 19 років, а доньці Маші лише 13 років. Військовий взяв з собою чашку, де зображені фото його дітей у зовсім юному віці. Сподіваємося, що з чоловіком все буде добре і він дуже скоро зможе повернутися додому героєм.

Поділитися