Рубрики: Біографії

Як виглядає і чим займається єдина падчерка Юрія Горбунова: зробила телеведучого дідусем завчасно

Крім своїх рідних дітей від Катерини Осадчої Юрій Горбунов виховує падчерку від першої дружини Людмили. Чоловік вдочерив дівчинку і став її законним опікуном.

Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, комік, ідеальний сімʼянин та батько двох прекрасних дітей. Зараз чоловік перебуває у шлюбі з телеведучою Катериною Осадчею, яка, власне, і подарувала чоловікові можливість двічі стати батьком. Однак, редакція сайту Добрі новини зʼясувлаа, що в Юрія є ще одна донька.

Мало хто знає, але чоловік до шлюбу з Катериною Осадчею 20 років був у стосунках з іншою жінкою на імʼя Людмила. В неї була донька Ксенія від першого чоловіка, якого вона покинула і пішла до Горбунова. Чоловік дуже добре ставився до дівчинки та любив її всім серцем, тому вирішив її вдочерити і став законним опікуном.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Станом на зараз Людмила і Ксенія майже нічого про себе не дають знати. Відомо, що дівчина народила доньку в 2021 році, зробивши Юрія Горбунова дідусем. На сімейних святах з Катериною Осадчею Ксенія також не зʼявлялася. Схоже, її або не запрошували, або вона відмовлялася від візиту. Фотографії Ксенії можна відшукати лише у зовсім юному віці.

Донька Ксенія, яку вдочерив Юрій Горбунов

Коли мова йде по розлучення Юрія та Людмили, чоловік не дуже охоче розповідає подробиці. За його словами, вони з екс-дружиною стали зовсім різними людьми, але ні для кого не секрет, що Юрій покинув Людмилу через знайомство з Катериною Осадчею. Зірки познайомилися під час спільної роботи і Горбунов не міг стримати своїх емоцій та закоханості.

Зараз подружжя досі проводить час у романтичній атмосфері попри стільки років стосунків. Прихильники з радістю спостерігають за новими етапами у житті зіркової пари і бажають їм бути завжди щасливими і щоб їхній союз ніколи не розпадався.

Поділитися