Рубрики: Біографії

Рейтинг українських співачок за діапазоном голосу: Тіна Кароль, Оля Полякова, Настя Каменських, Віра Брежнєва

Українки завжди вирізнялися унікальним співочим талантом. Дізнайтеся, який діапазон голосу у найвідоміших наших співачок та хто дійсно може похизуватися здібностями.

Українські співачки, Тіна Кароль, Настя Каменських, Оля Полякова, Віра Брежнєва продовжують підкорювати світ своєю харизмою і неймовірним талантом. Майже всі вони професійно навчалися музиці.

Тіна Кароль, діапазон голосу якої межується від фа малої октави до мі третьої, сталою не тільки на нашій естраді, але й в академії Глієра, де старанно навчалася у молодості та складала всі іспити. Викладачі дуже любили цю студентку і одразу пророкували їй велике майбутнє.

Тіна Кароль має широкий діапазон голосу

З дипломом оперної співачки випустилася Оля Полякова з Національної музичної академії України ім. Чайковського. І хоча її кар’єра почалася з поп-хітів, на кшталт, “Шльопок”, її голосові дані можуть дозволити виконувати більш серйозні партії. Вона також може взяти цілих три октави і гарно це продемонструвала, зробивши власну кавер-версію на нашумілий трек. Прихильники були вражені тим, як насправді може звучати їхня кумирка.

Скільки октав у Насті Каменських — справжня загадка. Подейкували, що дружина Потапа може охопити цілих чотири октави. Втім, підтвердження цим даним немає. Сама ж артистка завжди показує, що багато, майже щоденно, працює над своїм вокалом та займається навіть з викладачем.

Настя Каменських приховує свій діапазон голосу

Один з найцікавіших голосів — у Віри Брежнєвої. Зірка не виконує партій, де є високі ноти, але це зовсім не означає, що у неї немає даних. Просто вони дуже відрізняються від тих, що демонструють інші співачки. У знаменитість — контральто, дуже рідкісний тип. Вона може брати глибокі грудні ноти та співати навіть з невеликою хрипотцою.

Поділитися