Віктор Павлік, Іво Бобул та Павло Зібров: хто зі “старої гвардії” ще на коні та збирає всі компліменти фанів

Українська естрада розквітла після Незалежності, подарувавши чимало цікавих артистів. Дізнайтеся, хто з легенд сцени досі тримається на хвилях популярності.

Українці завжди відрізнялися талантом до музики і навіть у важкі часи радянської окупації дивували піснями. Чого тільки вартує творчість Івасюка. У 1990-х експериментів стало більше, естрада стала ще більш різноманітною, подарувавши нам чимало нових артистів.

Віктор Павлік ще у 1994-му прославився на всю країну шлягером “Ти подобаєшься мені”. Він і нині не збавляє обертів, радуючи свою численну фан-спільноту і творчістю, і кадрами зі свого життя в Інстаграмі. Проте, не всі прихильники йому пробачили розлучення з третьою дружиною Ларисою Созаєвою і нерівний шлюб з Катериною Репяховою. Особисте життя зірки активно обговорюють у мережі, але він сам на це не зважає.

Віктор Павлік зі своєю дружиною Катериною Репяховою
Віктор Павлік зі своєю дружиною Катериною Репяховою

Іво Бобул розпочав потужну кар’єру у 1990-х і досі не сходить з Олімпу музики. Співак з перших нот може зачарувати своїм голосом, але цього року його спіткала скандальна історія, через яку багато хто звернув увагу на цінності артиста. В інтерв’ю з Еммою Антонюк він висловлював думки про роль жінки. Не лише тезами приголомшив знаменитий чоловік. Розмову з журналісткою перервав на найцікавішому, пішовши по-англійськи.

Іво Бобул не вибачався перед жінками
Іво Бобул

А ось Павла Зіброва не помітили ані у любовних інтригах, ані у неоднозначначних інтерв’ю. Треки співака знову популярні у мережі, а блогери їх часто використовують у своїх відео. Музика пісні “Хрещатик” звучить знову.

Павло Зібров

Прихильників — вже цілі покоління, а серед фанатів зірку навіть називають Головними вусами країни. Артист і не проти такого титулу та вже взяв собі на озброєння, як частину свого образу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини