Рубрики: Біографії

“Як дві краплі води”: відомі українські зірки Олег Винник, Сергій Бабкін та їхні голлівудські копії

Cеред відомих особистостей є люди, які мають велику подібність у рисах обличчя з голлівудськими зірками. Пропонуємо вам дізнатися, хто із українського шоубізу мають подібність до популярних особистостей світу.

Кажуть, що у кожної людини у світі десь є свій двійник. Та чи правда це? Залишається тільки гадати. Але ми представимо перелік українських зірок та їх “двійників”.

Лі Чон Че – Сергій Бабкін

Зірки українського шоу-бізнесу та їх голлівудські двійники

У часи популярності серіалу “Гра в кальмара”, Сергій Бабкін виклав у мережу колаж-порівняння себе та головного героя стрічки. Як виявилося, чоловіки і дійсно мають спільні риси обличчя. “Наче брати-близнюки” –  написав під постом один із підписників.

Даміано Девід – Володимир Дантес

Схожість Володимира Дантеса та Даміано Девід вражає

Український співак та комік Володимир Дантес часто потерпає від порівняння фанатами його з солістом популярного італійського рок-гурту Maneskin. “Як для кого, але мені – це копія Даміано” – саме так відкликаються деякі користувачі Instagram.

Ще цікавим фактом є те, що з Даміано порівнюють не тільки Дантеса, але й солістку групи Go_A, Катерину Павленко. Але у цьому випадку дівчина визнає, що у них є певна схожість.

Олег Винник – Зак МакГоуен

Які українські зірки схожі на голлівудських акторів

Ці двоє схожі переважно формою носа, бородою та пронизливим поглядом. Ходять чутки, що якщо Заку МакГоуену перефарбувати волосся у світлий колір, то його майже не відрізниш від української зірки естради Олега Винника.

Денієль Редкліфф – Дзідзьо

Чи дійсно так схожі українські зірки та їх названі “двійники”

Деякі користувачі мережі змогли знайти схожість навіть у зірці Гаррі Потера та нашому українському співаку Дзідзьо. Дійсно, колір та розріз очей у них дійсно схожі, але все ж таки є певні відмінності.

Настя Каменських – INNA

Настя Каменських та румунська співачка INNA

Наша українська красуня має свого “двійника” у Румунії. Дівчину звати Елена Апостелян, псевдонім – INNA. Обидві красуні мають смугляву шкіру, карі очі та виділенні вуста. Також обидві дівчини мають гарне кудряве волосся.

Поділитися