Рубрики: Біографії

Всі дружини Євгена Огіра — конкурентки Тіни Кароль: одна народила сину, іншу не міг забути до останнього

Тіна Кароль і Євген Огір стали однією з найзнаменитіших пар українського шоу-бізнесу та справжнім прикладом кохання. Та подружнє життя зірок ідеальним не було.

Історію кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра, мабуть, знає вся Україна. Відданість поп-діви досі чимало хто ставить у приклад, адже вона, зовсім молода дівчина, рятувала з усіх сил свого милого від онкології. Після того, як простилася з коханим, заміж так і не вийшла, хоча їй чимало разів приписували різні романи.

Знаменитості побралися у 2008-му році і ні в кого не було сумнівів про те, що вони створені один для одного. Проте, якщо співачка не мала жодного шлюбу до зустрічі з обранцем, то у нього біографія була куди яскравішою.

По-перше, він мав кілька серйозних стосунків до того, як одружитися з Тіною. По-друге, у нього була вже дитина.

Першою обраницею продюсера стала жінка на ім’я Дарина. Він пам’ятав її все своє життя та навіть в останні дні кликав її. Кароль, намагаючись полегшити страждання Євгена, навіть розшукала її, адже бачила, наскільки важливою є ця пані для чоловіка.

Колишня обраниця Євгена Огіра Дарина

Про другу обраницю пана Огіра відомо небагато. Вона подарувала сина знаменитості, якого Тіна прийняла досить добре. Поп-діва була не проти того, щоб хлопець бачився з батьком, проводив час у їхньому маєтку. Маленький Веніамін, дитина Кароль, також знайомий зі своїм братиком.

Втім, після кончини Євгена його колишня обраниця проявила себе не найчемнішим чином. Як розповідала співачка-вдова, душе швидко інша жінка нагадала про себе. Вона зажадала спадку і за законом цілком могла на нього претендувати, адже виховала малюка від продюсера. Мережею поповзли чутки про те, що нібито у Кароль можуть забрати навіть пісні, права на які мав за життя її обранець. Під загрозою опинився навіть подарований Тіні маєток та машини.

Поділитися