Рубрики: Біографії

Як виглядає свекруха Камалії, якій Захур не наважувався розповісти про дружину з України: справжня мусульманка

Співачка Камалія рідко розповідає про родичів свого чоловіка Мохаммада Захура. Як виглядає жінка, яка мала стати зірці другою мамою та які стосунки у них?

Співачка Камалія завжди проявляє щирість до своїх прихильників, показуючи своє життя. Втім, про свого чоловіка балакати активно зірка не дуже бажає. Зокрема не відомо, які стосунки у неї є з родичами Мохаммада Захура.

Відомо, що коли у виконавиці та її обранця-бізнесмена зароджувалося кохання, він був вже розлученим, мав дітей від першого шлюбу, а всі його рідні лишилися на Батьківщині. Мама багатія взагалі не знала про зміни в особистому житті сина та вважала, що він все так і живе з дружиною, яку давно представив всій родині. Була інформація, що коханий популярної білявки навіть побоювався розповідати неньці про те, що у неї з’явилася нова невістка, адже літня жінка — справжня хранителька традицій ісламу.

У мережі показали, як може виглядати потенційна свекруха Камалії

Втім, зізнатися таки довелося. Ба більше, Захур привіз у Пакистан всю свою родину разом зі своїми крихітними донечками Арабеллою та Мірабеллою. Цікаво, що селебріті ніколи не показували спільних фото з родичами Мохаммада. Проте мережею гуляє одна світлина, яку прихильники Камалії нарекли фотографією з їх свекрухою. Охайна жінка пенсійного віку дійсно може бути кимось близьким бізнесмену, проте ні він, ні його знаменита дружина не коментували знахідку фанатів.

У мережі показали, як може виглядати потенційна свекруха Камалії

Нагадаємо, що у квітні 2023-го року Камалія та Мохаммад Захур оголосили про розлучення. Проте, є всі ознаки того, що скоріше за все суперечки було вирішено, адже зірка активно показує спільні кадри з чоловіком, відвідує з ним світські заходи і шкільні вистави донечок. Також співачка нещодавно розповіла про спільне повернення до України.

Поділитися